Τριάδα έργων από το Δήμο

Κέντρο τουριστικής πληροφόρησης στα Θυμιανά, Θέατρο Καρδαμύλων και επισκευή σχολείων
Τετ, 02/04/2014 - 16:09

Τρία ακόμα έργα δημοπρατήθηκαν από το Δήμο Χίου, τα οποία θα εκτελεστούν με χρηματοδοτήσεις μέσω Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου» (ΕΣΠΑ) και ΣΑΤΑ.
Όπως ενημερώνει με σχετικό δελτίο Τύπου πρόκειται για:
-  την ίδρυση και εκσυγχρονισμό τοπικών κέντρων τουριστικής πληροφόρησης, προϋπολογισμού 154.000 ευρώ, με το οποίο προβλέπεται να γίνει η επισκευή δημοτικού κτιρίου, στα Θυμιανά, προκειμένου να στεγαστεί σε αυτό τοπικό κέντρο τουριστικής πληροφόρησης, με ανάδοχο εταιρεία την κοινοπραξία Α. Θεοδοσόπουλος και Ι. Χατζηγεωργιάδης με έκπτωση 30,29%.  
- τη διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου Ανοικτού Θεάτρου Δ.Ε. Καρδαμύλων Δήμου Χίου, προϋπολογισμού, 636.000 ευρώ, με το οποίο προβλέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του υπαίθριου θεάτρου Καρδαμύλων και ανάδοχο εταιρεία την κοινοπραξία Δ. Πιπίνης και Π. Κρυσταλλίδης.
- την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων 2013, προϋπολογισμού 200.000,00€ με πίστωση από ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, το οποίο περιλαμβάνει επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χίου και ανάδοχο τον Ιωάννη Κατολέων με έκπτωση 37%. 

Σχετικά Άρθρα