Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Τροχαίο με τραυματισμό στον Περιφερειακό δρόμο του Δημ. Κήπου

Δευ, 04/02/2019 - 14:36

Προφανώς επέστρεφε από γιατρό, γιατί κρατούσε μαζί του βιβλιάρια υγείας, όταν 72χρονος συμπολίτης μας με στοιχεία Ν.Γ. του Α., στην προσπάθεια του στις 10.00 π.μ. να διασχίσει το οδόστρωμα της οδού Πολυτεχνείου, στο ύψος του Super market «Χαρά», δεν αντελήφθη εξερχόμενο όχημα που έφευγε από θέση στάθμευσης, με οδηγό 77χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί απ’ αυτό και να πέσει τραυματίζοντας το πισινό μέρος της κεφαλής του.

Μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο, τις πρώτες βοήθειες του έδωσε ο διερχόμενος γιατρός Δημ. Μάντικας, ενώ χρέη τροχονόμων εκτελούσαν εκτρέποντας τα Ι.Χ. στην οδό Κυρίλλου Τρεχάκη, εργαζόμενοι του Super Market «Χαρά».

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:08

Σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων προς τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας θα προχωρήσει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου την Κυριακή 21 Ιουλίου παραμονή της εορτής της Αγίας.

Συγκεκριμένα ειδικά προς τούτο συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Τα συνεργεία θα βρίσκονται από τις 7.00 μ.μ. της Κυριακής στα ακόλουθα σημεία: Γιαννάκι, Κόμβος Σιδηρούντας, μετά τη Βολισσό.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται:

Στο Επιμελητήριο Χίου και τους κ. Ζ. Μαϊστράλη και κα Αν. Λιβανού  για την επικοινωνία με τους επαγγελματίες:

  • Αντιπροσωπείες Αθηνάδη
  • Εμπορική ΕΠΕ
  • ΑΜΠΕΛΟΣ ICE
  • ΒΙΚΟΣ
  • Σίμο Παπαλεωνίδα
  • ΧΑΡΑ Super Market

 

Επίσης απευθύνονται ευχαριστήρια στην Ιχθυόσκαλα Χίου και τον  Κ. Στούπο και στις εθελοντικές ομάδες Αγ. Γεωργίου Συκούση, Λιθίου, Όμικρον.