Χίος, Κυριακή 19 Μαΐου

Τσάϊ στον Ψυχιατρικό Ξενώνα

Τετ, 27/02/2019 - 14:47
φωτο αρχείου

 Θερμή ανταπόκριση είχε το πρώτο τσάι που διοργάνωσε ο Ψυχιατρικός Ξενώνας Χίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΣΝΟΧ στη Δημοτική Αίθουσα Νεοχωρίου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, "Το ενδιαφέρον του κόσμου εκφράστηκε από την προσέλευση και τα θερμά λόγια του.

Συστατικό της επιτυχίας ήταν η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν ανιδιοτελώς προσφέροντας τον χρόνο, την εμπειρία τους και την καλή τους διάθεση".

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 18:00

Μαγνήτης για πολλούς σήμερα η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών της Κιβωτού του κόσμου στο Αίπος.

Το παιδικό χωριό της αγάπης άνοιξε σήμερα τις πύλες του για να γιορτάσει με όλο τον κόσμο και να του χαρίσει ευχαρίστηση από την αγάπη και την στήριξη του που νοιώθει από τον ίδιο καθημερινά.

Απλοί άνθρωποι, κυρίως πολλά παιδιά αλλά και οι Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης και Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς γεύτηκαν και συμμετείχαν στα παιχνίδια των παιδιών της Κιβωτού, που γέμισαν για μια ακόμα φορά με φωνές και χαρά την τραχιά περιοχή του Αίπους.

Τα παιδιά με διάφορα δρώμενα έδειξαν πως είναι μια καθημερινή μέρα στο χωριό της αγάπης του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, και με την συμβολική τους αυτή γιορτή θύμισαν στην ουσία, πως οι πόρτες της Κιβωτού είναι ανοιχτές 365 μέρες το χρόνο.