Βελτιώνονται τα κριτήρια ένταξης στα Σχ. Βελτίωσης για μαστιχοπαραγωγούς

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 20/01/2023 - 14:15

Την διαβεβαίωση ότι θα περιληφθούν στα σχέδια βελτίωσης οι παρατηρήσεις της Ένωσης Μαστιχοπαραγών Χίου, μετέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης στο Δ.Σ. του Οργανισμού.

Ο υπουργός παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΜΧ στην οποία συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη ο κ. Δημήτριος Παππάς, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Παρεμβάσεων Αγροτικής Ανάπτυξης και ο κ. Ευθύμιος Τσιατούρας, Προϊστάμενος Μονάδας Ενισχύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις.

Ο κ. Μηταράκης σε δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση είναι δίπλα στους μαστιχοπαραγωγούς, κάτι που έχει αποδείξει με σειρά θεμάτων, όπως με την μείωση της φορολογίας, τονίζοντας σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν αλλαγές στα κριτήρια  έτσι ώστε να στηριχτούν οι μαστιχοπαραγωγοί.

Παράλληλα ο κ. Μηταράκης, αναφέρθηκε και στο θέμα αναπροσαρμογής των κονδυλίων ανά νόμο, υπογράμμισαν ότι ακόμη δεν είναι ώριμος αυτός ο σχεδιασμός, ενώ επεσήμανε ότι η ΕΜΧ βρίσκει πάντα ανοικτές πόρτες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

veltionontai_ta_kritiria_entaxis_sta_sh._veltiosis_gia_mastihoparagogoys

Σχετικά Άρθρα