Βήθησε κι εσύ να τρέξουν οι τροχοί

Μια ακόμη δράση για τη συγκέντρωση χρημάτων για αγορά λεωφορείου από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Ίωνες"
Τρί, 08/10/2019 - 15:34

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στήνονται οι ψησταριές στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα για το «Σουβλάκι Πάρτι», που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, την Παρασκευή 11 Οκτώβρη στις 7.00 μ.μ.  Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του λεωφορείου που θα μεταφέρει τους αθλητές και τις αθλήτριες  στο Φαφαλίειο και στο Κολυμβητήριο, για τις προπονήσεις τους.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Σταμάτης και Απόστολος Πούπαλος, Σοφία Χατζαθανάση, Γιώργος Βενέτης, Χρήστος Τσιαδής και οι Μάκης Γεωργακάκης, Μάριος Νεαμονιτάκης και Γιάννης Σορανίδης.

Θα χορέψουν τα νεανικά τμήματα του ΦΑΡΟΥ, της ΠΕΚΕΒ, του "Γεώργιου Βούρου", καθώς και ο πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Γ. Θεοτοκάς", ο ΜΕΟΘ, ο Σύλλογος του Νεχωριού "Άγιος Μηνάς", ο Λαογραφικός Όμιλος "Λ. Αλλάτιος", οι "Χίοι εν Χορώ", καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου, του Ειδικού Γυμνασίου Χίου και βέβαια το χορευτικό τμήμα των ΙΩΝΩΝ!

Το Δ.Σ. των "Ιώνων" μας προτρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να κάνουμε το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα.

Για το συγκεκριμένο σκοπό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όσους επιθυμούν να στηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή:

GR 8601104900000049048021288

Σχετικά Άρθρα