Ξέμειναν... πάλι από πόσιμο νερό τ' Αρμόλια

Τρί, 25/07/2023 - 15:25

Ξέμεινε πάλι από πόσιμο νερό ο οικισμός των Αρμολίων, με τον κάτοικο, Δημήτρη Πιτσάκη να καταφεύγει για μια ακόμη φορά στο Ράδιο "Αλήθεια" επιχειρώντας όπως λέει να βρεθεί λύση, αφού και στα έγγραφα που κατέθεσε σε ΔΕΥΑΧ και Δήμο, μέχρι τώρα δεν έχει τύχει καμίας απάντησης.

Όπως είπε, από τις 17 Ιουλίου καμία βρύση από αυτές που υπάρχουν στο χωριό για να προμηθεύονται, με μπιτόνια, πόσιμο νερό, δεν τρέχει.

"Ακούμε ότι έχει πέσει η στάθμη της πηγής", ανέφερε αλλά σύμφωνα με τον ίδιο ακόμη κι αν αυτό συμβαίνει η ΔΕΥΑΧ οφείλει να δώσει λύση.

"Πρότεινα να φέρουν νερό με υδροφόρο όχημα ώστε να γεμίσει η δεξαμενή που υπάρχει στα Αρμόλια και να παρέχεται στην κατανάλωση", ανέφερε ο κος Πιτσάκης που περιμένει απάντηση στο αίτημά του πλην όμως δεν την βλέπει να έρχεται.

Αν δεν μπορούν πάντως να κάνουν ούτε αυτό, τότε - είπε- ας στείλουν εμφιαλωμένα νερά, στον αριθμό που αντιστοιχεί ανά άτομο για τους 750 που μένουν αυτή την περίοδο στο χωριό.

"Είμαστε φορολογούμενοι πολίτες και πρέπει να μας παρέχουν αυτά για τα οποία πληρώνουμε", κατέληξε ο κος Πιτσάκης, αρνούμενος να αποδεχτεί ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι μετακυλίεται το βάρος της αγοράς εμφιαλωμένου νερού στους ίδιους ή αναγκάζονται να φεύγουν από το χωριό τους για να πηγαίνουν σε άλλα αναζητώντας βρύση πόσιμου ύδατος που να έχει ροή.

 

Σχετικά Άρθρα