Υδατοδρόμια: «Μπαλάκι» μεταξύ επιτροπής περιβάλλοντος και Περιφερειακού Συμβουλίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 10/01/2023 - 14:03

Μας έχουν κάνει… μπαλάκι μεταξύ επιτροπής Περιβάλλοντος και Περιφερειακού Συμβούλιου για την τελική γνωμοδότηση χωροθέτησης των υδατοδρομιών, ανέφερε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάνος, αφήνοντας αιχμές για την στάση της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ενώ είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς ότι θα δοθεί η τελική έγκριση από την αρμόδια επιτροπή, καθώς υπάρχει και η θετική εισήγηση της υπηρεσίας, τώρα το θέμα επανέρχεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Χάνουμε χρόνο καθώς για... άγνωστο λόγο η Περιφέρεια δεν γνωμοδοτεί, είτε θετικά είτε αρνητικά, έτσι ώστε να καθορίσουμε κι εμείς το επόμενο βήμα», ανέφερε ο κ. Ζωάνος.

Στο μεταξύ σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στην "Αλήθεια" ο κύριος Μπουρνιάς τόνισε ότι η επιτροπή της Περιφέρειας για τη γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ θα συνεδριάσει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα, λέγοντας ότι δεν έγινε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες λόγω των αδειών του προσωπικού, ενώ σημείωσε πώς σε δεύτερο χρόνο γενικά το θέμα των υδατοδρομίων θα τεθεί στο περιφερειακό συμβούλιο.

ydatodromia_mpalaki_metaxy_epitropis_perivallontos_perif_symvoylioy

Σχετικά Άρθρα