Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Ζητά μεγάλο κάδο για σκουπίδια

Σάβ, 17/12/2016 - 06:26

Καθώς περνούσα από το αεροδρόμιο λίγο πριν τιν αντιπροσωπίες  Φραγκάκη έως το σούπερ μάρκετ Μy market, διαπίστωσα 5 κάδους με απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλο. Δεν ξέρω αλλά επειδή έχει χώρο, θα μπορούσαν να πάνε σε ένα μεγάλο κάδο κοντέινερ όπως και στην οδό Πασπάτη, κοντά στην Απλωταριά που εξυπηρετεί τα μαγαζιά και τις οικίες . Επειδή κατάγομαι απο το κέντρο τις πόλης, στην περιοχή του Αγίου Ιακωβου, στην οδό Ιουστηνιάνη δεν υπάρχει κάδος και τα σκουπίδια οι κάτοικοι τις περιοχής τα βγάζουν μπροστά στην πόρτα τους, μέσα στο δρόμο και τις περισσότερες φορές είναι σκορπισμένα διότι υπάρχουν αδέσποτα που σκίζουν τις σακούλλες και έτσι λερώνεται ο δρόμος. Απειρες φορές έχω δει τα φρεάτια φραγμένα από φλούδες φρούτων και δυστυχώς αυτή η κατάσταση σε αυτό το δρόμο είναι χρόνια. Δραστήριε Αντιδήμαρχε Καθαριότητας σας παρακαλούμε να το δείτε και αυτό ώστε να είναι η Χίος μας και οι γειτονιές μας πιο αξιοπρεπείς και καθαρές. 

Αλέξανδρος Μπαξεβάνης

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 15:12

Ανοίγει από την Τετάρτη 3 Ιουνίου το Ιωνικό Κολυμβητήριο για αθλητές ομάδων, μέλη σωματείων και πολίτες με την προϋπόθεση να είναι πάνω των 13 ετών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τη 13.00 μέχρι τις 20.00, με την πρόσβαση στους βοηθητικούς χώρους του κολυμβητηρίου, όπως αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστηρίου να απαγορεύεται ενώ κλειστό θα είναι το κυλικείο.

«Έχουμε προχωρήσει σε εκτεταμένες επισκευές τόσο στην μεγάλη πισίνα όσο και στους υπόλοιπους χώρους ενώ έχει γίνει απολύμανση», ανέφερε ο κ. Μανάρας.

Παράλληλα στην τελευταία οικονομική επιτροπή εγκρίθηκαν οι όροι οι όροι δημοπράτησης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου όπως και των ξενώνων οπότε και θα προχωρήσει η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου που έχει προϋπολογισμό 1.130.000€.