1)

Ευχαριστήριο οικογένειας Χαραλάμπους Πιτσιλού

Η οικογένεια του εκλιπόντος Χαραλάμπους Νικολάου Πιτσιλού, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους του συμπολίτες που παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία της 14ης Ιανουαρίου 2022, παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες καθώς και σε όλους τους εντός και εκτός Χίου φίλους, που επικοινώνησαν μαζί μας εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Επίσης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο για την τιμητική παρουσία του και τα  θερμά λόγια παρηγοριάς που ανέφερε στην ομιλία του για τον πατέρα μας.

Η  Οικογένειά του

2)

Ευχαριστήριο Βιβλιοθήκης Χίου

Το Ε.Σ. της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Χίου «Κοραής» εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη Σωληνουργεία Κορίνθου για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμην του αειμνήστου Αδαμαντίου Βασιλάκη ο οποίος και αποτέλεσε μέλος του Δ.Σ. του. Ο εκλιπών πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης γεννήθηκε στη Χίο και αποφοίτησε από την Εμπορική Σχολή του νησιού. Έχοντας χάσει νωρίς τον πατέρα του κατάφερε να σπουδάσει στις Βρυξέλλες λαμβάνοντας πτυχίο Πολιτικών & Διπλωματικών Επιστημών.

Εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών το 1972 και κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε καίριες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη. Την περίοδο 2002-2007 διετέλεσε μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη. Το 2005-2006 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από το 2007 ήταν επικεφαλής διαπραγματευτής της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις με τον προσωπικό απεσταλμένο του ΓΓΗΕ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων Μ. Nimetz.

Υπήρξε ένας εξαίρετος διπλωμάτης που υπηρέτησε την πατρίδα του την Ελλάδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πίστη στο καθήκον, απετέλεσε δε υπόδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε. Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραή» εκφράζει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της και θα τον μνημονεύει πάντα ως άξιο τέκνο της Χίου δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής του.

 

Ο Πρόεδρος                                      Η Προϊσταμένη

Κωνσταντίνος Μερούσης                  Άννα Χαζίρη

3)

Ευχαριστήριο Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”

 

Oι τρόφιμοι, η Δ.Ε. και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν  θερμά τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΥ και ιδιαιτέρως τον εκπρόσωπό του κ. Φύλλα Ηλία παθολόγο για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση που επέδειξαν κατά τον εμβολιασμό, των ηλικιωμένων και του προσωπικού, της 3ης δόσης κατά του κορωνοϊού, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία τους.

 

Γ ια τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής

 

4)

Ευχαριστήριο Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”

Oι τρόφιμοι, η Δ.Ε. και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν  θερμά την ομογενή κ.Ελευθερία Μπουμπάρη για τη δωρεά των είκοσι χιλιάδων (20.000,00) δολαρίων στο ίδρυμα για εξόφληση εγκατάστασης γεννήτριας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και για εγκατάσταση εντομοαπωθητικών σητών σε όλους τους χώρους του κτιρίου. 

 

Γ ια τη Διοικούσα Επιτροπή

  Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής

5)

Ευχαριστήριο συλλόγου γονέων ΕΕΕΕΚ Χίου

Τα παιδιά και οι γονείς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την COSMOTE A.E. για την ευγενική προσφορά της στο Σύλλογό μας.

                                                                                                            Το Δ.Σ. του Συλλόγου

6)

Ευχαριστήριο

Η κ. Ελίζα Δημητροπούλου στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Χίου, από το Διευθυντή ή Διευθύντρια έως και τον μικρότερο εργαζόμενο, του γιατρούς και τους βοηθούς αυτών και τον θεράπων γιατρό της κ. Μαλακό. 

7)

Ευχαριστήριο οικογένειας Στέλιου Μαρδά

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου για την πολύτιμη, συνεχή και ακάματη συνεισφορά τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της αγαπημένης μας μητέρας ΜΑΡΔΑ ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ.

Με εκτίμηση

Οικογένεια Στέλιου Μαρδά

8)

Ευχαριστήριο Νίκου Νέου

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου για την αμέριστη φροντίδα που μου παρείχαν κατά τη νοσηλεία μου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Πάρι Κατσαρώνη, Πέτρο Βούτα και Διαμαντή Φύλλα.

 

Με εκτίμηση

Οικογένεια Νικολάου Νέου

9)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”

Oι ηλικιωμένοι, το προσωπικό και η Δ.Ε. του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν θερμά τον ομογενή  κ. Νικόλαο Μελισσινό για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα του ιδρύματος για οικονομική ενίσχυση, βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία του.                                                                                              

 

 Ο Πρόεδρος  του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής   

10)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά τους Αγροτικούς Ιατρούς, το νοσηλευτή και τον εθελοντή οδηγό ασθενοφόρου που υπηρετούν στην Αμανή, για την συνέπεια και την ευσυνειδησία με την οποία αντιμετώπισαν τα αλλεπάλληλα περιστατικά που μας προέκυψαν, καθώς επίσης και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής και της Παθολογικής Κλινικής, του "Σκυλίτσειου" Νοσοκομείου.

Οικογένεια Μιχάλη και Ευγενίας Τσουρουγιάννη