1)

Ευχαριστήριο Ειρήνης Παντελή

Μετά την πρόσφατη νοσηλεία μου στην Καρδιολογική Κλινική του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και της Καρδιολογικής Κλινικής και ιδιαιτέρως τους γιατρούς κ. Καρτάλη και κ. Βουγαζιανό για το αμέριστο ενδιαφέρον τους, την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, το ήθος και την ανθρωπιά με την οποία αντιμετώπισαν άμεσα και επιτυχώς την περίπτωσή μου.

Μπράβο επίσης για την καθαριότητα του Νοσοκομείου μας.

 

Με αληθινή εκτίμηση

Ειρήνη Παντελή

2)

Ευχαριστήριο οικογένειας Κιοσκεριάν

Μετά την πρόσφατη αίσια περιπέτεια της υγείας ατόμου της οικογένειάς μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για τη φροντίδα τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου και ιδιαίτερα τους γιατρούς κ. Παντελή Στεφάνου και κ. Γιάννη Σταμούλη.

Η οικογένεια Κιοσκεριάν

3)

Ευχαριστήριο Μαρίας Καρνουπάκη

Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας μου, ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πυργίου, Επειγόντων, Καρδιολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χίου και ιδιαιτέρως τους ιατρούς Θεοδωρόπουλο Ηλία, Ζερβόπουλο Ανδρέα,  Βούτα Πέτρο,  Αμπελιώτη Μιχάλη καθώς και τον ψυχολόγο Στεφανίδη Νικόλαο.

 

Καρνουπάκη Μαρία

 

4)

Ευχαριστήριο οικογένειας Ηρακλή Κοντογιάννη

Μέσα στο βαρύ πένθος μας για την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, γιου και αδελφού Ηρακλή Κοντογιάννη, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου Χίου, για την βοήθειά τους κατά την πολυήμερη νοσηλεία του.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής, της ΜΕΘ, του Τεχνητού Νεφρού και του τμήματος Αιμοδοσίας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν. Η επιστημονική τους επάρκεια και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους μας έδωσαν ελπίδα στη διάρκεια του δύσκολου αγώνα που δόθηκε, στηρίζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά μας.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν στο Νοσοκομείο Χίου και στον τόπο μας.

 
Οικογένεια Ηρακλή Κοντογιάννη

5)

Ευχαριστήριο οικογένειας Γεωργίου Ιωάν. Χαλιορή

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας τεχνητού νεφρού, της παθολογικής, καρδιολογικής και χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Χίου, που με αφοσίωση και επαγγελματισμό προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, στον αγαπημένο μας, Γεώργιο Χαλιορή.

Επίσης εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν και τίμησαν την μνήμη του.

 

Η οικογένεια του αείμνηστου
Γεωργίου Ιωάν. Χαλιορή

6)

Ευχαριστήριο οικογένειας ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΧΩΡΕΜΗ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με τα λόγια τους  και τα συλλυπητήρια μηνύματά τους,

συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για την απώλεια του πολυαγαπημένου και αξέχαστου συζύγου, πατέρα, παππού και θείου   

 

ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΧΩΡΕΜΗ

 

Η οικογένειά του

7)

Ευχαριστήριο οικογένειας ΑΡΙΕΤΤΑΣ Ι. ΓΙΑΝΝΙΡΗ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας για το θάνατο της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας 

ΑΡΙΕΤΤΑΣ Ι. ΓΙΑΝΝΙΡΗ

Επίσης ευχαριστούμε το Ιατρικό και Νοσηλευτικο προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του "Σκυλίτσειου" Νοσοκομείου Χίου, όσους παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία και όσους κατέθεσαν χρηματικά ποσά στη μνήμη της.

 

Η τεθλιμμένη οικογένεια

 

8)

Ευχαριστήριο οικογ. Χριστοφόρου Γουρλή

Τελέσαντες και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνον της πολυαγαπημένης μας και αειμνήστου συζύγου και μητέρας μας πρεσβυτέρας ΕΛΕΝΗΣ ΓΟΥΡΛΗ επιθυμούμε να εκφράσουμε το ευχαριστώ της καρδιάς μας προς όλους, όσοι αφουγκράσθηκαν τον πόνο μας, μας εστήριξαν με την προσευχήν τους και όχι μόνον, και εξέφρασαν την συμπάθειά τους και τα πλούσια ευγενή αισθήματά τους στην, κατά το θέλημα του Φιλανθρώπου Θεού, δοκιμασία μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμότατα:
Τους Ιατρούς και νοσηλευτάς της 2ας Παθολογική κλινικής του ΝΙΜΙΤΣ, τον Διευθυντήν της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χίου κ. Ι. Μαλακόν και τον νοσηλευτήν κ. Δ. Κουτσουράκην, οι οποίοι ως καλοί Σαμαρείτες «έσκυψαν» πάνω της στη διάρκεια της ασθενείας της, επιτελούντες αξίως το λειτούργημά τους.
Τον Σεβ. Μητροπολίτην Χίου κ. Μάρκον, ο οποίος προέστη της Εξοδίου Ακολουθίας και τον Ι. Κλήρον που έλαβε μέρος σ' αυτήν.
Τον Σεβ. Μητροπολίτην Βελγίου κ. Αθηναγόραν και τον Θεοφιλέστατον Επίσκοπον Απολλωνιάδος κ. Ιωακείμ, για τα παρηγορητικά τους λόγια και την προσευχήν τους.
Τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και το προσωπικόν των Ι. Ναών Ευαγγελιστρίας και Κοιμ. Θεοτόκου Τρουλλωτής, ως και τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ευαγγελιστρίας.
Την Διευθύντριαν και το διδακτικόν προσωπικόν του 2ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Χίου.
Όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω SMS και email.
Όλους όσοι αντί στεφάνων προσέφεραν για φιλανθρωπικούς σκοπούς εις μνήμην της.
Τέλος, το ευχαριστώ της καρδιάς μας, το πιο ζεστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απευθύνομε προς ένα έκαστον από το πλήθος των ευσεβών πιστών, οι οποίοι κατέκλεισαν τους Ι. Ναούς Ευαγγελιστρίας και Κοιμ. Θεοτόκου Τρουλλωτής για να συμπροσευχηθούν κατά την τέλεση της Εξοδίου Ακολουθίας και του Τεσσαρακονθημέρου Μνημοσύνου αντιστοίχως.
Προς όλους τους ανωτέρω και προς όσους ελησμονήσαμε - παρακαλούμε να μας συγχωρήσουν - ευχόμεθα και προσευχόμεθα όπως ο Χορηγός της ζωής και Δοτήρ των αγαθών Κύριος χαρίζει ζωήν, υγείαν και το μέγα και πλούσιον 'Ελεός Του.

Με ευγνωμοσύνη
π. Χριστοφόρος, Νίκος και Βαγγελίτσα Γουρλή

9)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Οικογένειας Αντωνίου Στεφ. Κοντογιάννη

Ο Πανάγαθος Θεός εκάλεσε κοντά του, στην ουράνιον Εκκλησίαν του, τον πολυσέβαστον αδελφόν μας και θείον πρ. Μητροπολίτην Βελγίου κυρόν ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ο οποίος την τελευταίαν δεκαετίαν εφησύχαζε στην γενέτειρά του, την αγιοτόκον Χίον μας.

Στην διάρκειαν αυτών των ετών αρκετοί ήσαν εκείνοι οι οποίοι έδειξαν την αγάπη τους, τον σεβασμόν τους και το ενδιαφέρον τους προς αυτόν, πολλοί δε όσοι ευλαβικά συμμετείχαν στην Εξόδιον Aκολουθίαν του και συμπροσευχήθηκαν για την ανάπαυσιν της ψυχής του. Προς όλους εκφράζομε από τα βάθη της καρδιάς μας θερμές ευχαριστίες.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

• Τον Παναγιώτατον Οικουμ. Πατριάρχην κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ.

• Τον Σεβ. Γέροντα Μητροπολίτην Χαλκηδόνος κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

• Τον Σεβ. Μητροπολίτην Χίου κ. ΜΑΡΚΟΝ.

• Τον Μητροπολίτην Βελγίου κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΝ.

• Τον Θεοφιλέστατον Επίσκοπον Απολλωνιάδος κ. ΙΩΑΚΕΙΜ.

• Τον Γεν. Αρχιερ. Επίτροπον Βελγίου Πρωτ. Σταύρον Τριανταφύλλου.

• Τον Γεν. Αρχιερ. Επίτροπον Χίου Πρωτ. Δημήτριον Γεόμελον.

• Τον Εφημέριον του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Πρωτοπρ. Χριστοφόρον Γουρλήν.

• Τους Ευλαβείς Ιερείς που συμποσευχήθηκαν στην Εξόδιον ακολουθίαν.

• Τους Άρχοντας Οφφικιαλίους του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

• Την Διοικήτριαν του Νοσοκομείου Χίου κ. Ελένην Κανταράκη.

• Τον Διευθυντήν της Παθολογικής Κλινικής κ. Ιωάννην Μαλακόν.

• Τον Παθολόγον Ιατρόν κ.Νικόλαον Τσιλίμην.

• Το προσωπικόν του Νοσοκομείου Χίου.

• Τον νοσηλευτήν κ. Δημήτριον Κουτσουράκην.

• Την κ. Αικατερίναν Καμαράρου.

• Το Εκκλησ. Συμβούλιον του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας πόλεως Χίου.

• Το Εκκλησ. Συμβούλιον του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Βασιλεωνοίκου.

• Το Συμβούλιον του Ι. Τάγματος Αγ. Παντελεήμονος.

• Τον Διοικητήν του Τμήματος Ασφαλείας Χίου κ. Μιχ. Κοντογιάννην.

• Τις στρατιωτικές και πολιτικές Αρχές του νησιού μας.

• Όλους τους πιστούς που συμπροσευχήθηκαν στην Εξόδιον ακολουθίαν. Και

• Όλους εκείνους που απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα.

Ευχόμεθα Κύριος ο Θεός να χαρίζει προς όλους την Ευλογίαν του.

 

Με ευγνωμοσύνη

Οικογένεια Αντωνίου Στεφ. Κοντογιάννη

10)

Ευχαριστήριο Πάνου Αναγνώστου

Με μεγάλη συγκίνηση θέλω να απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες της Χίου για τις ειλικρινείς τους ευχές και το ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά το διάστημα της πρόσφατης περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισα.

Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής και Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου για τη φροντίδα και τις υπηρεσίες που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου και χάρη σε αυτούς κατόρθωσα να επανέλθω υγιής στα καθήκοντά μου.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Παναγιώτης Αναγνώστου