1)

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Oι τρόφιμοι, η Δ.Ε. και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν θερμά το ίδρυμα “John S Fafalios Foundation” για την ευγενική δωρεά των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για αντικατάσταση της κεντρικής θέρμανσης του ιδρύματος και την κάλυψη λοιπών αναγκών.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής

2)

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Κωνσταντίνου Τσαπάλα

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Με εκτίμηση

Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

3)

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΧ και όλους τους Μαστιχοπαραγωγούς για την ευγενική χορηγία που προσέφεραν προκειμένου και φέτος να εκτυπωθεί η ετήσια ατζέντα του Συλλόγου μας.

Ως μη κερδοσκοπική εταιρεία, εκπροσωπούμε τα αυτιστικά άτομα στη νήσο Χίο με σκοπό τη βελτίωση της ζωής και της εκπαίδευσής τους. Ο αγώνας μας είναι αδιάκοπος και δύσκολος, ειδικά τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας βιώνει μια πρωτοφανή κρίση σε οικονομικό επίπεδο. Εντούτοις, εμείς δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη, εμμένοντας σθεναρά στο στόχο μας.

Ως εκ τούτου, οι δωρεές και οι χορηγίες όπως της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και των Μαστιχοπαραγωγών λειτουργούν καταλυτικά όχι μόνο για την οικονομική ενδυνάμωση του Συλλόγου μας, αλλά κυρίως ηθικά, αφού μας δίνουν το κουράγιο να προχωρήσουμε ακάθεκτοι τις προσπάθειές μας υπέρ των ατόμων με αυτισμό.

4)

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα παιδιά και οι γονείς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κωνσταντίνου Τσαπάλα για την ευγενική προσφορά του στο Σύλλογό μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

5)

Ευχαριστήριο προς τον κ. Ζαχαρία Κακούλα

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Ζαχαρία Κακούλα για την προσφορά του για δωρεάν τεστ Covid 19 στην ανδρική μας ομάδα, τόσο σε αθλητές τόσο και στο τεχνικό επιτελείο προπονητές, συνοδούς.

Η δωρεά αυτή βοηθά κατά πολύ στην αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς η ομάδα λόγων των αγωνιστικών υποχρεώσεων έρχεται πολύ συχνά σε κίνδυνο με τον ιό. Μας δίνεται τη δυνατότητα ελέγχου - τεστ ώστε να μπορούμε να εξασφαλίζουμε την υγεία της ομάδας μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Με τιμή το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου

6)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ευχαριστούμε πολύ για το άμεσο ενδιαφέρον, τη βοήθεια και την άψογη εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους το τμήμα Τροχαίας Χίου και ειδικότερα τον Αρχιφύλακα κ. Κωνσταντίνο Παππά που επιλήφθηκε ως Αξιωματικός Υπηρεσίας του συμβάντος, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός αστυνομικός είναι πρώτα απ’ όλα Άνθρωπος.

Με εκτίμηση

Οικογένεια Παντελή Καραμανή & Ελένης Τζιάκη

7)

Η οικογένεια του αείμνηστου

Ιωάννη Δημ. Βίου ευχαριστεί θερμά όλους και όλες που συμμετείχαν στην εξόδιο τελετή που έγινε τη Δευτέρα 21/09/2020 στον Ιερό Ναό Αγ. Τρύφωνα Καρδαμάδας Κάμπου.

Η σύζυγος: Αντωνία

τα τέκνα: Δημήτρης και Αγγελική Βίου

          Ρούλα και Γιώργος Μονιούκα

8)

Ευχαριστούμε θερμά

τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. ΜΑΡΚΟ για την αυθόρμητη παρουσία του στη νεκρώσιμη ακολουθία του αείμνηστου

Ιωάννη Δημ. Βίου

καθώς και την εκ βαθέων εμπνευσμένη ομιλία του.

 

Η σύζυγος: Αντωνία

τα τέκνα: Δημήτρης και Αγγελική Βίου

                Ρούλα και Γιώργος Μονιούκα

9)

Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου ευχαριστεί

θερμά την οικογένεια της Βασιλικής Παπαμονιούδη-Κοκολάκη για την επιθυμία τους, που μέσα στη δύσκολη περίοδο της θλίψης και του πόνου που προκάλεσε η απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου ζήτησαν αντί στεφάνων να ενισχύσουν οικονομικά με το ποσό των 750 ευρώ τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου.

 

Με εκτίμηση,

Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου