1)

Ευχαριστήριο Γηροκομείου Χίου

Οι τρόφιμοι, η Διοικούσα Επιτροπή και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ZΩΡΖΗΣ Γ.ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν θερμά την κα ΠΕΛΑΓΙΑ ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ για την ευγενική της δωρεά, προς ανακαίνιση της κεντρικής τραπεζαρίας του ιδρύματος.

Χίος 11 Αυγούστου 2022

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Σαρρής

2)

Ευχαριστήριο Νηπιαγωγείο Καρδαμύλων

Ευχαριστούμε θερμά τον Κ. Captain Loykas Ktistakis για την πράξη αγάπης και κοινωνικής προσφοράς στο Νηπιαγωγείο Καρδαμύλων. Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την τοποθέτηση υφασμάτων σκίασης στον προαύλιο χώρο του σχολείου απέδειξε την αμέριστη αγάπη του προς τους μικρούς μας μαθητές και η δωρεά του αποτελεί αδιάψευστο δείγμα της γενναιοδωρίας του. Η ανιδιοτελής του στήριξη αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τα παιδιά,οι γονείς και οι νηπιαγωγοί σας ευχαριστούν θερμά και σας εύχονται καλή υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

3)

Ευχαριστήριο Οικογένειας Γεωργίου και Αντωνίας Φουντούλη

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πολυκλινικής ΕΛΕΥΘΩ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον ερχομό της κορούλας μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ιατρό μας, κ. Θεοδόσιο Αργυρούδη, για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.

4)

Ευχαριστήριο οικογένειας Ιωάννη Λυκουρή

Ευχαριστούμε από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου και τον νευροχειρουργό του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Δρόσο για την πολύτιμη και συνεχή συνεισφορά τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της αγαπημένης μας συζύγου και μητέρας Λουΐζας Λυκουρή.

Με εκτίμηση

Οικογένεια Ιωάννη Λυκουρή

5)

Ευχαριστήριο οικογένειας Μιχάλη Μαγγανά

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία σας στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις οικογένειες Νικολάου και Ειρήνης Λαιμού, Αντωνίου και Μαρίκας Λαιμού και Φιλίππου και Μαριάννας Λαιμού για την πολύτιμη συμπαράσταση και αγάπη τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σεβασμιότατό μας Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο για τη συλλυπητήρια επιστολή και τους Αγίους Πατέρες και ιεροψάλτες που παρευρέθηκαν ανιδιοτελώς στην εξόδιο ακολουθία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Δανιήλ, τον Αντιδήμαρχο Οινουσσών κ. Σκούφη και το Δημοτικό Συμβούλιο Οινουσσών για τις συλλυπητήριες ευχές και την παρουσία τους,
  • τον Εφημέριο Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Οινουσσών π. Ιωάννη Κατσούνη για τις συλλυπητήριες ευχές,
  • τον Δήμαρχο Χίου κ. Κάρμαντζη για τις συλλυπητήριες ευχές,
  • τον Διοικητή της ΑΕΝ Οινουσσών Πλωτάρχη Λ.Σ. Δ. Κλουμάση καθώς και το διοικητικό, εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές της ΑΕΝ Οινουσσών,
  • τον Σύλλογο Φίλων Οινουσσών για τις συλλυπητήριες ευχές.

Ευχαριστούμε όλους όσοι απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό του, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα τοπικά μέσα επικοινωνίας που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο για την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας.

Ο αγαπημένος μας Μιχάλης, μας άφησε παρακαταθήκη την αγάπη του για τη ζωή, την οικογένεια, τον συνάνθρωπο και τον τόπο του. Θα θυμόμαστε πάντα τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη, τη διακριτικότητα και το χαμόγελό του.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία.

 

Η σύζυγος Στέλλα

Τα παιδιά Αντώνης και Δώρα

6)

Ευχαριστήριο οικογένειας Χαραλάμπους Πιτσιλού

Η οικογένεια του εκλιπόντος Χαραλάμπους Νικολάου Πιτσιλού, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους του συμπολίτες που παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία της 14ης Ιανουαρίου 2022, παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες καθώς και σε όλους τους εντός και εκτός Χίου φίλους, που επικοινώνησαν μαζί μας εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Επίσης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο για την τιμητική παρουσία του και τα  θερμά λόγια παρηγοριάς που ανέφερε στην ομιλία του για τον πατέρα μας.

Η  Οικογένειά του

7)

Ευχαριστήριο Βιβλιοθήκης Χίου

Το Ε.Σ. της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Χίου «Κοραής» εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη Σωληνουργεία Κορίνθου για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμην του αειμνήστου Αδαμαντίου Βασιλάκη ο οποίος και αποτέλεσε μέλος του Δ.Σ. του. Ο εκλιπών πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης γεννήθηκε στη Χίο και αποφοίτησε από την Εμπορική Σχολή του νησιού. Έχοντας χάσει νωρίς τον πατέρα του κατάφερε να σπουδάσει στις Βρυξέλλες λαμβάνοντας πτυχίο Πολιτικών & Διπλωματικών Επιστημών.

Εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών το 1972 και κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε καίριες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη. Την περίοδο 2002-2007 διετέλεσε μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη. Το 2005-2006 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από το 2007 ήταν επικεφαλής διαπραγματευτής της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις με τον προσωπικό απεσταλμένο του ΓΓΗΕ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων Μ. Nimetz.

Υπήρξε ένας εξαίρετος διπλωμάτης που υπηρέτησε την πατρίδα του την Ελλάδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πίστη στο καθήκον, απετέλεσε δε υπόδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε. Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραή» εκφράζει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της και θα τον μνημονεύει πάντα ως άξιο τέκνο της Χίου δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής του.

 

Ο Πρόεδρος                                      Η Προϊσταμένη

Κωνσταντίνος Μερούσης                  Άννα Χαζίρη

8)

Ευχαριστήριο Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”

 

Oι τρόφιμοι, η Δ.Ε. και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν  θερμά τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΥ και ιδιαιτέρως τον εκπρόσωπό του κ. Φύλλα Ηλία παθολόγο για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση που επέδειξαν κατά τον εμβολιασμό, των ηλικιωμένων και του προσωπικού, της 3ης δόσης κατά του κορωνοϊού, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία τους.

 

Γ ια τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής

 

9)

Ευχαριστήριο Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”

Oι τρόφιμοι, η Δ.Ε. και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν  θερμά την ομογενή κ.Ελευθερία Μπουμπάρη για τη δωρεά των είκοσι χιλιάδων (20.000,00) δολαρίων στο ίδρυμα για εξόφληση εγκατάστασης γεννήτριας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και για εγκατάσταση εντομοαπωθητικών σητών σε όλους τους χώρους του κτιρίου. 

 

Γ ια τη Διοικούσα Επιτροπή

  Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής

10)

Ευχαριστήριο συλλόγου γονέων ΕΕΕΕΚ Χίου

Τα παιδιά και οι γονείς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την COSMOTE A.E. για την ευγενική προσφορά της στο Σύλλογό μας.

                                                                                                            Το Δ.Σ. του Συλλόγου