1)

Ευχαριστήριο

Η κ. Ελίζα Δημητροπούλου στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Χίου, από το Διευθυντή ή Διευθύντρια έως και τον μικρότερο εργαζόμενο, του γιατρούς και τους βοηθούς αυτών και τον θεράπων γιατρό της κ. Μαλακό. 

2)

Ευχαριστήριο οικογένειας Στέλιου Μαρδά

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου για την πολύτιμη, συνεχή και ακάματη συνεισφορά τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της αγαπημένης μας μητέρας ΜΑΡΔΑ ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ.

Με εκτίμηση

Οικογένεια Στέλιου Μαρδά

3)

Ευχαριστήριο Νίκου Νέου

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου για την αμέριστη φροντίδα που μου παρείχαν κατά τη νοσηλεία μου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Πάρι Κατσαρώνη, Πέτρο Βούτα και Διαμαντή Φύλλα.

 

Με εκτίμηση

Οικογένεια Νικολάου Νέου

4)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ”

Oι ηλικιωμένοι, το προσωπικό και η Δ.Ε. του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν θερμά τον ομογενή  κ. Νικόλαο Μελισσινό για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα του ιδρύματος για οικονομική ενίσχυση, βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία του.                                                                                              

 

 Ο Πρόεδρος  του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής   

5)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά τους Αγροτικούς Ιατρούς, το νοσηλευτή και τον εθελοντή οδηγό ασθενοφόρου που υπηρετούν στην Αμανή, για την συνέπεια και την ευσυνειδησία με την οποία αντιμετώπισαν τα αλλεπάλληλα περιστατικά που μας προέκυψαν, καθώς επίσης και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής και της Παθολογικής Κλινικής, του "Σκυλίτσειου" Νοσοκομείου.

Οικογένεια Μιχάλη και Ευγενίας Τσουρουγιάννη

6)

Ευχαριστήριο Γιάννη Παληού

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, αλλά και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους γιατρούς και σ' όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής  Κλινικής του Γενικού Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου. Οι άνθρωποι αυτοί υπερβαίνουν εαυτόν και εργάζονται νυχθημερόν σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τη φροντίδα των ασθενών τους επιτελώντας σιωπηρά το έργο τους και διατηρώντας το επαγγελματικό τους ήθος.
Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Σταμούλη, ο οποίος με την άρτια επιστημονική κατάρτισή του, με την  υπευθυνότητα, την ευγένεια και την καλοσύνη που τον διακρίνει σε κερδίζει αμέσως. Δείχνει ήθος και ανιδιοτελές ενδιαφέρον στους ασθενείς του. Άψογος ως χειρουργός.
Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και ευτυχώς όλα πήγαν πάρα πολύ καλά.
Τους εύχομαι να είναι καλά και να συνεχίσουν να βοηθούν ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη.

Με τιμή
Γιάννης Ν. Παληός

7)

Ευχαριστήριο Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Βάσης Ετοιμότητας Χίου

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Ε.Ο.Δ. – Βάση Ετοιμότητας Χίου, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν την εταιρεία

«Ελληνικά Πετρέλαια»

για την ευγενική χορηγία της σε καύσιμα.

Αναλογιζόμενοι τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται το παγκόσμιο στερέωμα, είναι μεγάλη ανακούφιση, τεράστια βοήθεια και εξαιρετική τιμή για την ομάδα μας να έχει αρωγό μια τόσο μεγάλη και καταξιωμένη στο χώρο της εταιρεία η οποία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους στον τομέα της ενέργειας στον Νοτιοανατολική Ευρώπη!

 

Τα μέλη της

Ε. Ο. Δ. – Βάση Ετοιμότητας Χίου

8)

Ευχαριστήριο Διαχειρ. Επιτρ. Τράπεζας Αίματος της Ενορίας Αγίας Τριάδος Ελάτης

Η Διαχειριστική Επιτροπή της Τράπεζας Αίματος της Ενορίας Αγίας Τριάδος Ελάτης ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Μαστιχοχωρίων κ. Ανδρέα Βεργίτση, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Κωνσταντίνο Μιχ. Γιακουμή καθώς και το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Χίου για τον καθαρισμό του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ελάτας ώστε να είναι έτοιμο για την Αιμοδοσία που διοργανώνεται την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 από τις 10 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Γ.Ν. Χίου.

9)

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Χίου

Ευχαριστούμε τον υπουργό κ. Νότη Μηταράκη και το γραφείο του στη Χίο που μετά από την παρέμβασή τους είχαμε αίσιο τέλος στην επιστροφή της προϊσταμένης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

 

Μετά τιμής

O Πρόεδρος

Δρίζος Δημήτριος.

 

10)

Ευχαριστήριο Γηροκομείου στα σούπερ μάρκετ Χαρά

Oι τρόφιμοι, η Δ.Ε. και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν θερμά τα Super markets “ΧΑΡΑ” τα οποία κατά την ολοκλήρωση της καμπάνιας “φέτος προσφέρουμε χαρά” στις εορτές των Χριστουγέννων για οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών φορέων του νησιού, το Γηροκομείο έλαβε το ποσό των χιλίων εκατό (1.100,00) ευρώ.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Με τιμή και Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος

Δημήτριος Σαρρής