1)

Ψήφισμα Φαρμακευτικού Συλλόγου Χίου για θάνατο Γιάννη Χατζηδάκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                

Χίος,  11/05/2024

 Αρ. Πρωτ.: 164

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ XIOY

Ν.Π.Δ.Δ.

Πολυτεχνείου 13, 82131 Χίος

Τηλ. 2271025556

e-mail : fschios@yahoo.gr

site: www.fsxiou.gr

 

Διοικητικό Συμβούλιο Νο 113/11-05-2024

Παρόντες:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δαμαλά Ελένη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαμέτη Δέσποινα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βασιλάκης Αγαπητός

ΤΑΜΙΑΣ: Τσιλίμης Αθανάσιος

ΜΕΛΟΣ: Σαμωνάς Ευάγγελος

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνέρχεται με μοναδικό θέμα τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου συναδέλφου Ιωάννη Αλεξάνδρου Χατζηδάκη.

Το λόγο πήρε η Πρόεδρος κυρία Ελένη Δαμαλά, η οποία με καταφανή συγκίνηση ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ το θλιβερό γεγονός και αναφέρθηκε στο ήθος του εκλιπόντα ως επιστήμονα, συναδέλφου και οικογενειάρχη, ο οποίος υπηρέτησε με ζήλο και πάντα με ευθύτητα λόγου από τη θέση του Γεν. Γραμματέα τόσο το Φαρμακευτικό Σύλλογο όσο και το ΣΥΦΑ Χίου.

Στη συνέχεια μίλησαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ εκφράζοντας την βαθιά τους θλίψη και ομόφωνα αποφάσισαν τα ακόλουθα:

 1. Να παραστεί το Δ.Σ. του Φ.Σ. Χίου στη εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στις 12/05/2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Λειβαδίων.
 2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό εις μνήμη του, στο Γηροκομείο Χίου.
 3. Να επιδοθεί το παρόν στους οικείους του και να δημοσιευτεί στον Τύπο.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ. Χίου

Η Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας

       Δαμαλά Ελένη                  Βασιλάκης Αγαπητός

2)

Ψήφισμα Ιώνων για Μηνά Αγιασμάτη

ΨΗΦΙΣΜΑ

Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ΙΩΝΕΣ Χίου

Συνήλθε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Α.Σ. Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, με μοναδικό θέμα τη θλιβερή είδηση του θανάτου του ΜΗΝΑ ΑΓΙΑΣΜΑΤΗ, πατέρα της προέδρου του Δ.Σ. Μαρκέλλας Αγιασμάτη.
Το λόγο έλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., ο οποίος αναφέρθηκε στην οδυνηρή απώλεια, που ήρθε ως τραγικός επίλογος, στην πολύχρονη και γενναία αλλά άνιση μάχη του αείμνηστου με την επάρατη νόσο.
Ο Μηνάς Αγιασμάτης υπήρξε υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας για την οικογένειά του, αλλά και καλός συνάδελφος και αγαπημένος συγχωριανός, τόσο για τον τόπο καταγωγής του, τη γενέτειρά του Βολισσό, όσο και για τον τόπο που εργάστηκε, παντρεύτηκε και έζησε για 17 χρόνια, την Αιγνούσα. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό για τους οικείους του, τη σύζυγο Χαρούλα και τις δυο πολυαγαπημένες του κόρες, αλλά και όλο το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, κενό που ευχόμαστε να απαλύνει ο χρόνος και να παρηγορεί η σκέψη ότι ο Μηνάς άφησε το θετικό του αποτύπωμα σε όλους τους τομείς της ζωής όπου υπηρέτησε με τρόπο αξιέπαινο και υποδειγματικό. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμφώνησαν και αποφάσισαν ομόφωνα:
1) Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του ΑΣ ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ στην εξόδιο Ακολουθία και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.
2) Να παραμείνει κλειστό το γραφείο του Σωματείου και να αναβληθούν οι προπονήσεις των τμημάτων την ημέρα της εξοδίου ακολυθίας.
3) Να επιδοθεί αντίγραφο του ψηφίσματος στην οικογένεια.
4) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΟΔΙΑ                    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΑΔΑΣ

3)

Ψήφισμα ΤΕΕΝΣ για Παντελή Κουτσουράδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΤΕΕΝΣ), εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό, του τελειόφοιτου κατά το τρέχον σχολικό έτος, μαθητή μας,

Παντελή Κουτσουράδη

Ο Παντελής ήταν ένας αριστούχος μαθητής με ήθος και σεβασμό προς το σύνολο της σχολικής κοινότητας, γεμάτος χαμόγελο, φιλικός, εγκάρδιος με τους συμμαθητές και τους καθηγητές του.
Με απέραντη θλίψη από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας μαθητή και φίλου αποφασίζουμε ομόφωνα:
1) Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του
2) Να παραστούμε σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία του
3) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

4)

Ψήφισμα Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου για απώλεια Θέμη Μουλάκη

Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 09.00 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου του, Ανδρέα Καραμούζου. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η απροσδόκητη είδηση της εκδημίας του αγαπημένου μας συναδέλφου ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ (ΘΕΜΗ) ΜΟΥΛΑΚΗ.

Κατά τη συνεδρίαση, τα Mέλη του Δ.Σ., αναφέρθηκαν με βαθιά συγκίνηση για το ήθος και την ξεχωριστή προσωπικότητα του Θέμη, τη σεμνότητα και ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και την απαράμιλλη αφοσίωσή του στο καθήκον, που τον διέκρινε σε όλη την επαγγελματική του πορεία. Η ανάμνησή του, η καλοσύνη και η αγάπη του για το λειτούργημα του Οδοντιάτρου και τους συναδέλφους του, θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο να παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία.
 2. Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου στην οικογένεια του εκλιπόντα.
 3. Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό.
 4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

 

Το Δ.Σ. του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

5)

Ψήφισμα για την απώλεια του Φυσικού Χαράλαμπου Φαρδή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικών Επιστημών Χίου», μετά τη θλιβερή είδηση για τον πρόωρο θάνατο του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Χαράλαμπου (Χάρη) Φαρδή, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Χάρης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για το ήθος, την ανιδιοτέλεια, τη συναδελφικότητα και την εργατικότητά του. Η παρουσία του στο Γυμνάσιο Κάμπου μόνο θετικό αποτύπωμα αφήνει, καθώς συνέβαλε με το ήθος, την επαγγελματική και παιδαγωγική του επάρκεια, τη διάθεσή του για προσφορά και το παράδειγμά του στην εκπαίδευση και την καλλιέργεια των μαθητών του.

Ας είναι η μνήμη του αιώνια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Στη μνήμη του το Δ.Σ. του «Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικών Επιστημών Χίου» αποφάσισε:

 1. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία.
 2. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
 3. Να παραδώσει συμβολικό χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, στο Γυμνάσιο Κάμπου Χίου, το σχολείο στο οποίο εργαζόταν επί σειρά ετών.
 4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος               Η Γραμματέας

Μικέδης Μενέλαος      Σταμούλα Καλλιόπη

   
   

6)

Ψήφισμα Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου για Ισίδωρο Τσαλίκη

Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του Ισιδώρου Τσαλίκη, πατέρα του μέλους του συλλόγου, Αντωνίου Τσαλίκη, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 19/10/2023 και προκειμένου να αποτίνει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα, αποφάσισε:

-Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για την απώλειά του.

-Να διατυπώσει  τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του.

-Να αναρτηθεί το ψήφισμα στη διαδικτυακή σελίδα και σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

-Να παραστεί μέλος του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

7)

Ψήφισμα Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου για Ευρυδίκη Λυμπέρη

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 08.00 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου του, Ανδρέα Καραμούζου. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η απροσδόκητη είδηση της εκδημίας της Ευρυδίκης (Βιβής) Λυμπέρη (το γένος Ζερβούδη),  μητέρας του συναδέλφου & Γενικού Γραμματέα του ΟΣΧ, Φωκίωνα Λυμπέρη. Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου στην Εξόδιο Ακολουθία.
 2. Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου στην οικογένεια της εκλιπούσης.
 3. Να κατατεθεί στη μνήμη της χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό.
 4. Να προωθηθεί το παρόν ψήφισμα στα Μέλη μας και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

 

Το Δ.Σ. του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΧΙΟΥ

8)

Ψήφισμα Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου για Δημήτριο Συρρή

Σήμερα, 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 09.00, συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του, Ανδρέα Καραμούζου. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η απροσδόκητη αναγγελία της είδησης της εκδημίας του αγαπημένου μας συναδέλφου και πρώην Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΡΡΗ.

Κατά τη συνεδρίαση όλα τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν με βαθιά συγκίνηση για το ήθος, την ακεραιότητα, την ηπιότητα του χαρακτήρα του και την απαράμιλλη αφοσίωσή του στο καθήκον, που τον διέκρινε σε όλη την επαγγελματική του πορεία. Η ανάμνησή του και η καλοσύνη του θα μας συντροφεύουν για πάντα. Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 1. Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην Εξόδιο Ακολουθία.
 2. Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου στην οικογένεια του εκλιπόντα.
 3. Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό.
 4. Να προωθηθεί το παρόν ψήφισμα στα Μέλη μας και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

 

Το Δ.Σ. του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

9)

Ψήφισμα Ξενοδοχείων Χανδρή για Γιάννη Νέο

Το Δ.Σ της εταιρείας Ξενοδοχεία Χανδρή (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του συνεργάτη και φίλου Ιωάννη Νέου, που επί σειρά ετών διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Χίος Χανδρής, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση σήμερα 5 Ιουλίου 2023, ημέρα Τετάρτη, προκειμένου να εκφράσει σύσσωμο τη θλίψη του για την απώλειά του και αποφάσισε:

 • Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
 • Να παραστεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και το προσωπικό του Ξενοδοχείου στη νεκρώσιμο ακολουθία.
 • Να κατατεθεί στεφάνι εις μνήμη του και να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.
 • Να διατεθεί ποσό εις μνήμη του εκλιπόντος.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ της Ξενοδοχεία Χανδρή (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε

Γεώργιος Παϊδούσης

Πρόεδρος Δ.Σ.

10)

Ψήφισμα για θάνατο Γιάννη Νέου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού Χίου συνήλθε σήμερα εκτάκτως μετά την αναγγελία θανάτου του Γιάννη Νέου, εκλεκτού μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, ο οποίος με τον επαγγελματισμό του, την προσωπικότητά του και το εξαιρετικό ήθος του τίμησε από την ίδρυσή του τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού Χίου.

Ψηφίζει ομόφωνα:

 • Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού Χίου.
 • Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία.
 • Να διατεθεί ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 • Να κατατεθεί στεφάνι εις μνήμην του.
 • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο.

Χίος 4 Ιουλίου 2023

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αυγουστής Νεαμονίτης