Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ζητάει συγγνώμη από τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός δέχθηκε σφοδρή κριτική μετά τη δήλωση της ότι πιστεύει τις καταγγελίες των πρωταγωνιστών του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland αλλά ότι αυτά που τους έκανε ο Μάικλ Τζάκσον δεν τους σκότωσαν κιόλας
Δευ, 25/03/2019 - 11:06
Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

«Συγγνώμη» ζήτησε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τα όσα είπε για τους άνδρες που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε όταν ήταν ανήλικοι. 

Η 76χρονη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός δέχθηκε σφοδρή κριτική μετά τη δήλωση της ότι πιστεύει τις καταγγελίες των πρωταγωνιστών του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland αλλά ότι αυτά που τους έκανε ο Μάικλ Τζάκσον δεν τους σκότωσαν κιόλας. 

«Ζητώ μία βαθιά συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα, με τοποθετηθώ πιο προσεκτικά για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως τυπώθηκαν δεν αποτυπώνουν τα αληθινά μου συναισθήματα» έγραψε η ηθοποιός στο Twitter. 

«Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το κουβαλάνε αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια», τόνισε.

Πηγή: skai.gr