Ποια εποχή είσαι;

Δευ, 17/06/2019 - 10:09

Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε εποχή είναι ξεχωριστή και ο καθένας την έχει συνδέσει με άλλα πράγματα. Το καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και ξεκούραση, όλη μέρα στις παραλίες χωρίς άγχος, το φθινόπωρο επιστροφή στην ρουτίνα, εποχή που μας προετοιμάζει για τον παγωμένο χειμώνα που μας βρίσκει φορτωμένους και αγχωμένους. Για να μας ξεκουράσει όμως και να μας κάνει μια εισαγωγή πριν έρθει το καλοκαίρι έρχεται η ανθισμένη και δημιουργική άνοιξη που όλη η φύση γιορτάζει!

Ποια εποχή λοιπόν ταυτίζεται με τον χαρακτήρα σου, είναι πολύ σημαντικό. Αν η εποχή που ταυτίζεται μαζί σου είναι το καλοκαίρι, σημαίνει πως είσαι χαμογελαστός και ξένοιαστος, αν όμως η εποχή που ταυτίζεται μαζί σου είναι ο χειμώνας σημαίνει ότι είσαι παγωμένος και εσωστρεφής. Και τι είσαι αν μαζί σου ταυτίζεται η άνοιξη ή το φθινόπωρο;

Δεν θα στα πούμε κι όλα! Ανακάλυψε τα μόνος σου σε αυτό το απολαυστικό κουίζ. Και βέβαια μόλις απαντήσεις στις ερωτήσεις και ανακαλύψεις το αποτέλεσμα μην ξεχάσεις να το κοινοποιήσεις κι έπειτα να μοιραστείς το κουίζ με τους φίλους σου!

Ώρα για κουίζ!

Αγγελική Τ.