Η Κιμ Καρντάσιαν με την κόρη της, Νορθ έκαναν λογαριασμό στο TikTok

Ο λογαριασμός ξεπέρασε τους 130.000 followers και τα 430.000 likes σε λιγότερες από 24 ώρες
Σάβ, 27/11/2021 - 01:15

Κοινό λογαριασμό στο TikTok έφτιαξαν η Κιμ Καρντάσιαν με την 8χρονη κόρη της, Νόρθ Γουέστ.

Ο λογαριασμός @kimandnorth ξεπέρασε τους 130.000 followers και τα 430.000 likes σε λιγότερες από 24 ώρες, χάρη εν μέρει στην Κιμ Καρντάσιαν, που δημοσίευσε ένα βίντεο με την κόρη της, το οποίο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της σε Instagram και Twitter.

Μητέρα και κόρη είναι ήδη αρκετά δραστήριες στο TikTok, από τότε που έκαναν τον λογαριασμό, έχοντας δημοσιεύσει 14 βίντεο σε διάστημα 12 ωρών.

Το πρώτο βίντεο, που τελειώνει με μια σέλφι φωτογραφία, δείχνει τις Κιμ και Νορθ σε μια «ημέρα σπα», ενώ στα πλάνα φαίνονται επίσης διάφορα προϊόντα της σειράς Kylie Skin. 

Σε άλλο βίντεο δίνουν μια behind-the-scenes ματιά στους στολισμούς για την Ημέρα των Ευχαριστιών, μεταξύ άλλων κολοκύθες και γιορτινά μπαλόνια.

Η 40χρονη σταρ με την μεγαλύτερη κόρη της έχουν επίσης δοκιμάσει διάφορα trends στο TikTok, όπως να τραγουδήσουν το viral hit «TWINNEM» της ράπερ Coi Leray, ενώ σε άλλο βίντεο η Νορθ, με την ξαδέρφη της Penelope Disick χορεύουν το «California Gurls» της Κέιτι Πέρι. 

Η Κιμ με τη Νορθ ξεκίνησαν τον λογαριασμό τους μετά την 9χρονη Penelope και την μητέρα της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που έφτιαξαν επίσης κοινή σελίδα στο TikTok. 

 

Ο λογαριασμός @pandkourt μετρά πάνω από 700.000 followers και 5 εκατομμύρια likes, με τις δυο τους να δημοσιεύουν συχνά βίντεο από προϊόντα ομορφιάς της Penelope και μερικές συμβουλές μαγειρικής.