Τα 8 πιο χρήσιμα αντικείμενα που μπορείς να βάλεις στην είσοδο του σπιτιού σου, σύμφωνα με designers

Σύμφωνα με designers και home deco experts, μπορείς προσθέσεις πολλά χρήσιμα πράγματα για να κάνεις την είσοδο πιο ελκυστική και περιποιημένη
Σάβ, 05/10/2019 - 15:22
χολ

Όπως κι αν είναι το σπίτι μας, πάντα υπάρχει μια μικρή είσοδος ή ένα μεγάλο χολ. 

Συνήθως, σε αυτό τον χώρο δεν εξαντλούμε την έμπνευσή μας στη διακόσμηση. Η έλλειψη χώρου όμως δεν σημαίνει και έλλειψη προοπτικής.

Η είσοδος ενός σπιτιού εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, έτσι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις πρακτικά και λειτουργικά αλλά και να την κάνεις όμορφη και cosy.

Σύμφωνα με designers και home deco experts, μπορείς προσθέσεις πολλά χρήσιμα πράγματα για να κάνεις την είσοδο πιο ελκυστική και περιποιημένη.

Όπως διαβάσαμε στο Apartment Therapy, αυτά είναι τα εξής:
 

Shutterstock
 

Παγκάκι με ταπετσαρία

Είναι και έπιπλο και διακοσμητικό, που καλωσορίζει τους καλεσμένους, τους προσκαλεί να κάτσουν και τους προϊδεάζει για το τι θα δουν. Επέλεξε χρώματα, υλικά και υφές που έχεις και στο υπόλοιπο σπίτι. Μπορείς να αφήσεις πάνω πράγματα όπως τσάντες κ.α.

Κρυμμένη παπουτσοθήκη

Μπορείς να βρεις παπουτσοθήκες που είναι και σκαμπό. Έτσι, αποτελούν ένα πρακτικό έπιπλο, που μπορείς να κρύψεις τα παπούτσια αλλά και να κάθεσαι για να τα φορέσεις. 2 σε 1.

Μπουφές

Ένα μακρύ ερμάριο, vintage ή μοντέρνο, ταιριάζει τέλεια αν έχεις λίγο παραπάνω χώρο. Μπορείς να τοποθετείς πάνω τα γράμματα, τα κλειδιά και άλλα χρηστικά αντικείμενα που παίρνεις όταν μπαίνεις ή βγαίνεις.
 

Shutterstock
 

Δίσκος

Ένας κομψός δίσκος ή πιατάκι μπορεί να κάνει θαύματα στην είσοδο ενός σπιτιού. Λεφτά, κλειδιά, γράμματα κτλ. μπορούν να τοποθετηθούν εκεί για ευκολία.

Φωτισμός

Βάλε ένα ωραίο φωτιστικό και δώσε στιλ στον χώρο σου. Ο καλός φωτισμός είναι απαραίτητος. 

Χαλί

Ένα όμορφο και ζεστό χαλί είναι ό,τι πρέπει για τον μικρό αυτό χώρο. Δίνει ωραία αίσθηση και το κάνει πιο ελκυστικό.
 

Shutterstock
 

Καθρέφτης

Ένα last minute check χρειάζεται πάντα. Βάλε έναν καθρέφτη και ρίξε μια ματιά πριν φύγεις.

Κρεμάστρα

Απαραίτητη στην είσοδο του σπιτιού. Βάλε όμορφα κρεμαστράκια για τις τσάντες, τα παλτό και ό,τι άλλο θέλεις.

Πηγή: bovary.gr