Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

1)

Ζητείται χειριστής φόρτωσης σκυροδέματος και υπεύθυνος εργοταξίου

  μονάδος σκυροδέματος και ΑΕΚΚ για μόνιμη εργασία. Προσόντα: προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και βασικές γνώσεις Η/Υ. Πληρ.  στο  τηλ. 22710 81380  (ΖΥ 2370)

2)

Το Φαρμακείο Pharmaplus Δ. Τρεμουλιάρη ζητεί προσωπικό!

Το φαρμακείο Δ. Τρεμουλιάρη, επί της οδού Ριζαρίου 13, ζητεί υπαλλήλους για να καλύψουν δύο θέσεις εργασίας - μία πλήρους απασχόλησης (40 ώρες/εβδομάδα) και μία μερικής απασχόλησης (20 ώρες/εβδομάδα). Προ-υπηρεσία στο χώρο του φαρμακείου ή/και της αισθητικής είναι επιθυμητή. Καλή γνώση Η/Υ και Αγγλικών είναι προ-απαιτούμενη. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικό στο e-mail – chiospharmacy@gmail.com. (ΖΥ 0126)

3)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ διανομείς

από κατάστημα εστίασης στην πόλη της Χίου. Πληρ. στο τηλ. 6937465591.(ΖΥ 0125)

4)

Στα super market Χαρά επιθυμούμε να προσλάβουμε:

υπάλληλο κρεοπωλείου

Απαιτούμενα προσόντα:

• Απολυτήριο Λυκείου
• Επιθυμητή η προϋπηρεσία
• Ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας

Θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι που έχουν γνώσεις σε σχέση με το αντικείμενο εργασίας (επιθυμητό το δίπλωμα κρεοπώλη), ενώ θα υπάρχει συνεχής εκπαίδευση και καθοδήγηση από τα στελέχη της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email: elenigiannoumi@chiosxara.gr ή εναλλακτικά να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης εργασίας σε οποιοδήποτε κατάστημά μας.

5)

Νέα θέση εργασίας στην TruthWebMedia

Συνδυάζεις  δεξιότητες marketing και διαχείρισης κοινωνικών δικτύων ;  Eχεις ευχέρεια στην επικοινωνία αλλά και στην δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου;  Σου αρέσει να συνεργάζεσαι και να δημιουργείς καινοτόμα project;
Η TruthWebMedia αναπτύσσεται συνεχώς και ενισχύει την ομάδα της.

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο jobs@truthmedia.gr  

Απαραίτητα Προσόντα:
• Σχετικό Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
• Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
• Πιστοποιητικό χρήσης  Η/Υ

Επιθυμητά Προσόντα:
• Σχετική προϋπηρεσία
• Γνώση χειρισμού προγραμμάτων δημιουργίας και  επεξεργασίας video, ήχου και εικόνας

6)

Από ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ζητείται:

1) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ή ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ πλήρους απασχόλησης 2) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητη η κατοχή διπλώματος οδήγησης. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρ. διεύθ.: naposto1709@gmail.com

7)

Το Κοινωφελές Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος" αναζητά

ένα (1) άτομο προκειμένου να απασχοληθεί ως μάγειρας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου. Θα ληφθεί υπόψιν τυχόν προϋπηρεσία. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας βιογραφικό* στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@mariatsakosfoundation.gr ή με Φάξ στο 2271081979 µε την ένδειξη "ενδιαφέρον για τη θέση μάγειρα".

* Επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε τα βιογραφικά σας σημειώματα σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που τηρεί το Ίδρυμα. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα θα τα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να εξετάσουμε την υποψηφιότητά σας για την πλήρωση της θέσης και προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδεχόμενο απασχόλησής σας στη θέση αυτή.

8)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Πολιτικός Μηχανικός ΑΕΙ – ΤΕΙ

για πλήρη απασχόληση από κατασκευαστική εταιρεία για έργα εντός Χίου. Απαραίτητα προσόντα: τουλάχιστον 5ετής εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, γνώσεις σύνταξης οικονομικών προσφορών, προμετρήσεων – επιμετρήσεων, επίβλεψη εργοταξίων, γνώση κατασκευαστικών υλικών, άριστη γνώση σχεδιαστικού προγράμματος AutoCAD. Αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο mail: ampachas@yahoo.gr (ΖΥ 0110)

9)

Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου αναζητεί

κοινωνική λειτουργό με εμπειρία στο χώρο της πρόνοιας, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας, ικανότητα να διαμορφώνει σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης με τα παιδιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22710-81953, αποστολή βιογραφικών στο kivotos.chios@gmail.com και kivotos.aipos2@gmail.com

10)

Το Δ.Σ. της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας

"Κέντρο Παιδιού και Εφήβου" καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου: ​Κοινωνικός Λειτουργός με τίτλο σπουδών Π.Ε. και Τ.Ε. (πλήρους απασχόλησης). Για πληροφορίες επισκεφθείτε: https://kpechios.gr/ta-nea/44-prokyrikseis/527-proslipsi-koinonikoy-leot...