4.107.495,72 ευρώ πρόστιμο του ΣΔΟΕ σε 7 Φαρμακοποιούς πρώην μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΦΑ Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 23/08/2017 - 15:57

Αυτό σημαίνει εξόντωση. Αν και με τα όσα μέτρα που παίρνονται αντέχουν ακόμα κάποιες επιχειρήσεις, ο κρατικός μηχανισμός φροντίζει να κλείσουν μια κι' έξω. Αναφερόμαστε στο εξοντωτικό και εξωφρενικό πρόστιμο 4.107. 495, 72 ευρώ, που επέβαλλε το ΣΔΟΕ Μυτιλήνης στον πρώην Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χίου, μετά από εξωλογιστικό προσδιορισμό των χρήσεων 2005 - 2010.

Σύμφωνα με τους παθόντες Φαρμακοποιούς, μετά το κλείσιμο του ΣΥΦΑ υπάλληλοι του ΣΔΟΕ ήρθαν για έλεγχο στοιχείων της επιχείρησης που έκλεισε αλλά βλέποντας τον όγκο των προς έλεγχο παραστατικών, που ζήτησαν να τα μεταφέρουν με... φορτηγό στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τους Φαρμακοποιούς κατόπιν προσφυγής τους με Δικαστική απόφαση τα παραστατικά παρέμειναν φυλαγμένα, κρίνοντας ότι η Υπηρεσία ελέγχου οφείλει να το πράξει αυτό στη Χίο. Τελικά όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά το ΣΔΟΕ υπέβαλλε αυτό το εξοντωτικό πρόστιμο.

Βέβαια αυτό δεν θα είχε καμιά αξία αφού ο ΣΥΦΑ έχει κλείσει, αλλά οι φορολογικοί μηχανισμοί του κράτους δεν έχουν... συναισθηματισμούς. Ετσι "μπλοκάρισαν" τους τραπεζικούς λογαριασμούς των 7 μελών του τελευταίου Δ.Σ. του ΣΥΦΑ πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι 7 στην κυριολεξία... εκτελούνται κι' ας προσφύγουν στα Δικαστήρια να βρούν το δίκιο τους αν προλάβουν σ' αυτή την ζωή.

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

Σχετικά Άρθρα