Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

465 επέλεξαν για την 25η Μαρτίου... Τσεσμέ

Όταν το Σαββατοκύριακο στη Χίο ήρθαν 299 Τούρκοι
Τρί, 26/03/2019 - 15:34

H βουτιά της τουρκικής λίρας μπορεί να μειώνει συνεχώς τον αριθμό των Τούρκων τουριστών στο νησί μας, αντιθέτως έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον Ελλήνων - κυρίως Χιωτών-  να  επισκεφθούν τα απέναντι παράλια.

Αυτό καταδεικνύει και το γεγονός ότι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα) 465 Έλληνες ταξίδεψαν από την Χίο στον Τσεσμέ.

Αντίθετα, το Σαββατοκύριακο τη Χίο επισκέφθηκαν μόνο 299 Τούρκοι.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 14:44

Αναστάτωση στους λογιστές, σε επιχειρήσεις και σε επαγγελματίες έχει δημιουργήσει μια νέα «εντολή» από το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την προκαταβολή φόρου.

Ειδικότερα, το υπουργείο αποφάσισε να μειώσει την προκαταβολή φόρο που πρέπει να καταβάλουν οι επαγγελματίες, στο… παραπέντε λήξης της προθεσμίας για τη κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων.

«Το υπουργείο Οικονομικών δεν σταματά να μας εκπλήσσει» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Χίου Άννα Βερνιώτου, συμπληρώνοντας ότι τώρα όσοι έχουν καταθέσει φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να προχωρήσουν σε τροποποιήσεις.

Παράλληλα υπάρχουν επαγγελματίες που ήδη έχουν πληρώσει μέρος από την προκαταβολή φόρου σε μια περίοδο, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βερνιώτου, τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανένα.

«Το Υπουργείο μπορούσε να κάνει από μόνο του την εκκαθάριση καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία και όχι να μας βάζει στην διαδικασία να καταθέτουμε τροποποιήσεις» τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Χίου.