Άφησαν αυτοκίνητο με εισιτήριο εκτός του πλοίου της γραμμής, επειδή ήταν ηλεκτρικό

Συνέβη στη Σάμο
Τρί, 19/12/2023 - 06:49

Εκτός του πλοίου της γραμμής που ερχόταν από τη Β. Ελλάδα και είχε προορισμό τον Πειραιά έμεινε τη Δευτέρα το απόγευμα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, για το οποίο ο ιδιοκτήτης είχε κόψει εισιτήριο αλλά το πλήρωμα στη Σάμο τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μπει λόγω απόφασης της εταιρείας για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Σύμφωνα με τον κάτοχο του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι επαγγελματίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, έχει μεταφέρει αρκετές φορές, και μάλιστα πρόσφατα, αυτοκίνητα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία είναι και η μοναδική που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς-Σάμος, χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας στις 5:30 μ.μ. ώρα αναχώρησης του πλοίου από το λιμάνι Σάμου για Πειραιά, το αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να μεταφερθεί, με τον ιδιοκτήτη να αντιδρά στην απόφαση του πληρώματος και να επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται στην γραμμές για την Ιταλία, όταν Ακτοπλοϊκή Εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν μεταφέρει ηλεκτρικά αυτοκίνητα διότι η Εταιρεία που ασφαλίζει τα πλοία της δεν το επιτρέπει, μετά από πυρκαγιές χωρίς εμφανή αιτία που εμφανίζονται στους συγκεκριμένους τύπους αυτοκινήτων.

Σχετικά Άρθρα