Χίος, Κυριακή 21 Ιουλίου

Ανταποδοτικές Υπηρεσίες από το Επιμελητήριο Χίου

Παρ, 10/05/2019 - 15:12
φωτο αρχείου

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χίου, οι παρακάτω είναι οι ανταποδοτικές υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη του:

 

 Έκδοση πιστοποιητικών (εγγραφής, διαγραφής, ιστορικότητας, καταγωγής: παρέχεται δωρεάν το 1ο).

 Κατοχύρωση επωνυμίας και διακριτικού τίτλου σε επίπεδο Νομού.

 Συμμετοχή σε Εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

 Διοργάνωση σεμιναρίων κατάρτισης.

 Χρήση της ηλεκτρονικής εφαρμογής Ψηφιακής Απασχόλησης για την υποστήριξη των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου στην εύρεση στελεχιακού δυναμικού.

 Διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών  και συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος για την διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας.

 Διοργάνωση ενημερωτικών συνεδρίων και ημερίδων.

 Δυνατότητα πρόσβασης σε μελέτες (κλαδικές κ.α.) που εκπονούνται από το Επιμελητήριο Χίου.

 Ηλεκτρονική (web) Εφαρμογή Έκδοσης Ψηφιακής Υπογραφής για τη διαχείριση αιτήσεων έκδοσης ψηφιακών υπογραφών νέας γενιάς.

 Τήρηση  και  ενημέρωση  του  Ειδικού  Μητρώου  Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και Μεσιτών.

 Δυνατότητα συμμετοχής μελών σε δράσεις που χρηματοδοτούνται από Εθνικά & Ευρωπαϊκά προγράμματα (προβολής, κατάρτισης κ.α.)

 Χρήση Αίθουσας Τηλεκατάρτισης Επιμελητηρίου Χίου

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:01

Στα πλαίσια της καμπάνιας ΕΛΜΑ Η ΤΣΙΧΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ τα mastihashop μας προσκαλούν να τους γνωρίσουμε από κοντά την Παρασκευή 26/7/2019 στο κατάστημα στην Προκυμαία της Χίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας που θα παρευρεθούν θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα σνακ της ΕΛΜΑ και δύο κοκτέιλ έκπληξη!