Από το… μάσημα στα… χειρουργικά νήματα

Ο «Γαστρονόμος» για το βραβείο επιχειρηματικότητας της ΕΜΧ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 26/12/2023 - 08:04

Ως γνωστόν τον περασμένο Νοέμβριο απονεμήθηκαν τα βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου» του ένθετου ειδικού ποιοτικού Περιοδικού γευσιγνωσίας και όχι μόνο της "Καθημερινής" ως μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης στους Έλληνες ακρίτες, στην Αλεξανδρούπολη παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου.

Το Βραβείο Επιχειρηματικότητας, απονεμήθηκε στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και στην εταιρεία Mediterra.

Το παρέλαβαν ο Γιώργος Τούμπος, πρόεδρος Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου ο Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της Mediterra, και ο Ηλίας Σμυρνιούδης Διευθυντής και υπεύθυνος Έρευνας και ανάπτυξης της ΕΜΧ.

Στο τελευταίο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του «Γαστρονόμου» δίνεται δημοσιότητα σε αυτή την βράβευση και φιλοξενούνται σε 5 σελίδες, σε ρεπορτάζ της Χριστίνας Τζιάλλα και φωτογραφίες της Χριστίνας Γεωργιάδου, οι λόγοι για τους οποίους η ΕΜΧ κατέκτησε άλλη μία διάκριση, κάνοντας αναφορά στον μακρύ και ανηφορικό δρόμο των μαστιχοπαραγωγών να φτάσει η μαστίχα σήμερα από το μάσημα και το λουκούμι να αποτελεί πρώτη ύλη για την Παρασκευή χειρουργικών νημάτων. Και να σκεφτεί κανείς ότι το Κέντρο Έρευνας μόλις ξεκίνησε την λειτουργία του.

Αναζητήστε το τεύχος του τελευταίου Γαστρονόμου.

Σχετικά Άρθρα