Χίος, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Δύο νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα της INTERAMERICAN

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 23/05/2018 - 17:44
Vincent Teekens, νέος Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών.

Την ομάδα της ανώτατης ηγεσίας της υπό τον Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, ανανεώνει η INTERAMERICAN, με δύο αντικαταστάσεις στις κομβικές θέσεις του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών. Καθήκοντα Γενικών Διευθυντών αναλαμβάνουν, αντιστοίχως, οι Vincent Teekens και Μurat Erzincanli, που εντάσσονται και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Vincent Teekens αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου τα καθήκοντα του επικεφαλής των ασφαλιστικών εργασιών της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον απελθόντα Besim Jawad. Ο κ. Teekens εργάζεται στον όμιλο ACHMEA από το 2014 και έως πρόσφατα, ήταν Γενικός Διευθυντής Εργασιών της Τράπεζας της ACHMEA. Χαρακτηρίζεται από εξειδικευμένες γνώσεις στο πεδίο των τραπεζικών και ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.

O Murat Erzincanli διαδέχεται στη θέση του επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών της INTERAMERICAN από την 1η Ιουλίου τον Martin Hargas, μετά από την τετραετή ευδόκιμη υπηρεσία του δεύτερου στην εταιρεία. Ο κ. Erzincanli διαθέτει μακροχρόνια προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Finance & Risk, έχοντας εργαστεί στη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και την Ολλανδία.

Αναφερόμενος στη στελέχωση της INTERAMERICAΝ από τα δύο νέα διοικητικά πρόσωπα, ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, επισημαίνει: "Στην επιτυχή πορεία της INTERAMERICAN στον δρόμο της επαναλαμβανόμενης κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης έχουν συμβάλει κατά περιόδους ικανά στελέχη, που προέρχονται από τη μητρική ACHMEA. Ευχαριστούμε τον Besim Jawad και τον Martin Hargas για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην εταιρεία και καλωσορίζουμε, με ανάλογες προσδοκίες, τον Vincent Teekens και τον Murat Erzincanli, υπολογίζοντας ιδιαίτερα στην εξαιρετική κατάρτιση, τεχνογνωσία και εμπειρία τους".

 

 

 

 

Murat Erzincanli, νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της γενικής προξένου με τη διοίκηση της TURSAB
Τρί, 19/02/2019 - 19:22

ΗΓενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λέσβου "το νησί" συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο Tolga Gencer και τον Αντιπρόεδρο Kıvanç Meriç της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (TURSAB) Σμύρνης με τους οποίους και συζήτησε κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού.

«Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από την περιοχή των παραλίων προς τα μεγαλύτερα (Χίος, Λέσβος, Σάμος, Κως, Ρόδος), αλλά και τα μικρότερα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Καστελόριζο, Λέρος, Σύμη, Πάτμος, Λειψοί κλπ).» σημειώνει σε ανάρτηση της στη σελίδα της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η κ. Παπούλια.

Παράλληλα έγινε αναφορά στην κοινή συνεργασία της TÜRSAB με τo Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (HATTA) με στόχο το από κοινού άνοιγμα στις ανερχόμενες διεθνείς τουριστικές αγορές.

«Κλείνοντας εξέφρασα την ικανοποίηση μας για την προσεχή συνάντηση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Χίου με τη Διοίκηση της TÜRSAB στη Σμύρνη. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι μέσα από τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού οι λαοί έρχονται πιο κοντά. Ανακαλύπτουν ότι τους συνδέουν πολλά και ότι μέσα από την ειρηνική συνεργασία διασφαλίζονται αμοιβαία οφέλη» καταλήγει η κ Παπούλια.