Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

"Δύο σε ένα" άγονη και κύρια γραμμή για μια εβδομάδα

Τρία δρομολόγια αντί για τέσσερα από και προς Πειραιά και τα δύο από αυτά θα είναι... "κρουαζιέρα"
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 09/03/2015 - 10:01

Από σήμερα και για μια εβδομάδα ανατρέπεται ο συνήθης ακτοπλοϊκός προγραμματισμός, αφού η κύρια γραμμή και Χίος – Πειραιάς και η άγονη γίνονται «δύο σε ένα», λόγω του ότι το «Μύκονος» οδηγήθηκε στη δεξαμενή.

Έτσι μέχρι τις 15 Μαρτίου το βάρος των ακτοπλοϊκών δρομολογίων θα σηκώσει το «Αριάδνη», και το ταξίδι από Πειραιά προς Χίο τη Δευτέρα και την Παρασκευή θα επεκταθεί χρονικά, ενώ αντί για τέσσερα δρομολόγια θα γίνουν τρία.

Αναλυτικά σήμερα στις 9 μ.μ. το πλοίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά και αφού περάσει από Άγιο Κηρυκο και Βαθύ θα φτάσει στη Χίο μετά από 11 ώρες ταξίδι στις 8 το πρωί της Τρίτης. Θα συνεχίσει στην άγονη γραμμή προς Καβάλα και η επόμενη αναχώρηση από Χίο προς Πειραιά θα γίνει την Τετάρτη στις 8.50 το πρωί και αφού περάσει από Βαθύ και Άγιο Κήρυκο μετά από 12 ώρες ταξίδι θα φτάσει στον Πειραιά.

Την Πέμπτη στις 9 μ.μ. θα αναχωρήσει από Πειραιά για Χίο – Μυτιλήνη φτάνοντας στη Χίο στις 5 τα ξημερώματα, με αναχώρηση από το νησί μας στις 11.55 το μεσημέρι για Πειραιά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο κεντρική και άγονη γραμμή θα γίνουν πάλι ένα και το Αριάδνη θα φύγει από Πειραιά στις 9 το βράδυ της Παρασκευής για να φτάσει στις Χίο στις 7 το πρωί του Σαββάτου προκειμένου  να συνεχίσει για Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα. Η επόμενη αναχώρηση από Χίο για Πειραιά θα είναι την Κυριακή στις 10.20 το βράδυ, και μέσω Σάμου θα καταπλεύσει στον Πειραιά στις 8.35 το πρωί της Δευτέρας.

Από τις 16 Μαρτίου το πλοίο επιστρέφει στα κανονικά του δρομολόγια – 4 την εβδομάδα από και προς Πειραιά- ενώ από τις 29 Μαρτίου στη γραμμή επιστρέφει και το Blue Star 1 με 3 δρομολόγια την εβδομάδα, ενώ και το «Αριάδνη» θα εκτελεί άλλα τρία.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:01

Στα πλαίσια της καμπάνιας ΕΛΜΑ Η ΤΣΙΧΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ τα mastihashop μας προσκαλούν να τους γνωρίσουμε από κοντά την Παρασκευή 26/7/2019 στο κατάστημα στην Προκυμαία της Χίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας που θα παρευρεθούν θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα σνακ της ΕΛΜΑ και δύο κοκτέιλ έκπληξη!