Φεύγει το ΑΤΜ της Εθνικής από Καλαμωτή και πάει Αρμόλια

Πέμ, 07/10/2021 - 12:23

Θα φύγει το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας από την Καλαμωτή αλλά θα εγκατασταθεί νέο μηχάνημα στα Αρμόλια, όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αναλυτικά σημειώνει:

«Ενημερώνουμε τους δημότες μας αναφορικά με το αίτημα του Δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη προς τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΑΤΜ στην περιοχή των Μαστιχοχωρίων.

Ως γνωστόν το προηγούμενο διάστημα συζητείτο η κατάργησή του από την Καλαμωτή που βρίσκεται, γεγονός που επέτεινε την ανησυχία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το πλησιέστερο ΑΤΜ ή κάποιο τραπεζικό κατάστημα και θα υφίσταντο μεγάλη ταλαιπωρία για τη διενέργεια των συναλλαγών τους σε περίπτωση κατάργησης του εν λόγω τραπεζικού μηχανήματος.

Σε αυτήν τη βάση η ανησυχία αυτή εξετέθη προς τη Διοίκηση της Εθνικής, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, απαντώντας ότι η πρόθεση της Τράπεζας είναι να διατηρήσει την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των κατοίκων.

Για το λόγο αυτό η απεγκατάσταση του μηχανήματος από την Κοινότητα Καλαμωτής σχεδιάζεται να γίνει παράλληλα με την εγκατάσταση ΑΤΜ στη γειτονική Κοινότητα Αρμολίων».

 

 

Σχετικά Άρθρα