Χίος, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

"Γέμισε" το Ομήρειο το σχολείο Τουρισμού

360 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ "ΜΑΘΗΤΩΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/05/2018 - 14:57

Ικανοποιημένος  από την προσέλευση του κόσμου στο Σχολείο Τουρισμού αλλά και το γενικότερο «κλίμα» που δημιουργήθηκε, εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για τον τουρισμό Δημήτρης Καράλης.

«Οι εγγραφές έφτασαν τις  360 κάτι που αποδεικνύει  ότι ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας», ανέφερε κ. Καράλης συμπληρώνοντας ότι πέρα των γνώσεων ήταν πολύ σημαντικό που άνθρωποι από κάθε επάγγελμα και ηλικία που προσήλθαν στο Ομήρειο, επικοινώνησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς.

Αναφορικά με το διήμερο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες αλλά και διάλογος με τους «μαθητές», ενώ τα απογεύματα λειτουργούσαν στο χώρο του Ομηρείου εργαστήρια.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της γενικής προξένου με τη διοίκηση της TURSAB
Τρί, 19/02/2019 - 19:22

ΗΓενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λέσβου "το νησί" συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο Tolga Gencer και τον Αντιπρόεδρο Kıvanç Meriç της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (TURSAB) Σμύρνης με τους οποίους και συζήτησε κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού.

«Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από την περιοχή των παραλίων προς τα μεγαλύτερα (Χίος, Λέσβος, Σάμος, Κως, Ρόδος), αλλά και τα μικρότερα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Καστελόριζο, Λέρος, Σύμη, Πάτμος, Λειψοί κλπ).» σημειώνει σε ανάρτηση της στη σελίδα της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η κ. Παπούλια.

Παράλληλα έγινε αναφορά στην κοινή συνεργασία της TÜRSAB με τo Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (HATTA) με στόχο το από κοινού άνοιγμα στις ανερχόμενες διεθνείς τουριστικές αγορές.

«Κλείνοντας εξέφρασα την ικανοποίηση μας για την προσεχή συνάντηση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Χίου με τη Διοίκηση της TÜRSAB στη Σμύρνη. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι μέσα από τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού οι λαοί έρχονται πιο κοντά. Ανακαλύπτουν ότι τους συνδέουν πολλά και ότι μέσα από την ειρηνική συνεργασία διασφαλίζονται αμοιβαία οφέλη» καταλήγει η κ Παπούλια.