Γνωριμία με την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 17/11/2018 - 08:12

Η "Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών" έχει 67 μέλη από το 2011, και με τον νέο νόμο περί συνεταιρισμών, είναι πιστοποιημένη και επίσημα στον κατάλογο συνεταιρισμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με πολλές παροχές στα συνεταιρισμένα μέλη της, με εκπτωτικές τιμές 5%,, με προβλήματα χρεών στις τράπεζες, καταφέρνει παρά ταύτα και σε δύσκολους καιρούς, να πληρώνει τους 11 εργαζομένους της και να διατηρεί ένα κεντρικό κατάστημα, απέναντι από την Πυροσβεστική, δύο παραρτήματα στο Νοσοκομείο και στου Βάγια, μια αποθήκη στο Χαλκειός και δύο σιλό συν μια πλάστιγγα στα Κεραμεία.

Πρόσφατα απέκτησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από τους Νίκο Κορωναίο, Αντωνία Λιαδάκη, Δέσποινα Διαλεκτού, Στέφανο Σύλλα και Απόστολο Φωτεινό με πρόεδρο τον πρώτο.

Ο Νίκος Κορωναίος, μας ξεναγεί το Σάββατο στην "Αλήθεια TV", στην εκπομπή "Ο καθένας τη δουλειά του", στις 8:00 μ.μ. και στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Στην εκπομπή θα αναλύσει τα προβλήματα της ένωσης, τον αγώνα και τον σχεδιασμό να τα ξεπεράσει και τις προοπτικές της για το αύριο.

o_kathenas_ti_doyleia_toy_gnorimia_me_ton_agrotiko_synetairismo_hioy_171118

Σχετικά Άρθρα