Χίος, Σάββατο 18 Αυγούστου

Χρόνια πολλά Mastihashop

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 27/01/2018 - 16:21
 15 χρόνια Mastihashop

Το Μουσείο Μαστίχας επέλεξαν για να γιορτάσουν τα 15α γενέθλια τους τα Mastihashop, που λειτουργούν με ευθύνη της Mediterra, που είναι θυγατρική της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Την επιτυχημένη  και ανοδική πορεία των καταστημάτων, που ξεκίνησαν με 60.000 ευρώ κεφάλαιο, και έφτασαν χωρίς δανεισμό τα 10.000.000 τζίρο, παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της  εταιρείας και ψυχή όλου του εγχειρήματος Γιάννης Μανδάλας.

Ξεχωριστή αναφορά στους μαστιχοπαραγωγους, και στην στήριξη που έχουν προσφέρει με τον μόχθο τους στην εταιρεία έκανε ο πρόεδρος της  Κώστας Αγκάς.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν άνθρωποι, που σύνδεσαν μέρος της ζωης του με την εταιρεί , ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Γιαννη Κοσμίδη στον αείμνηστο Γιώργο Καλουτά, χαρακτηρίζοντας τον ως τον βασικό δημιουργό της mediterra.

 

15_hronia_anodikis_poreias_ton_mastiha_shop

 15 χρόνια Mastihashop
 Mastihashop

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 17/08/2018 - 15:11

Μπορεί το καλοκαίρι να φθάνει στο τέλος του και τα πλοία να αναχωρούν από το νησί μας γεμάτα από τους καλοκαιρινούς επισκέπτες, όμως υπάρχουν ακόμη εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα προσελκύσουν κόσμο στο νησί, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος για τον τουρισμό Δημήτρης Καράλης.

Ειδικότερα αύριο, το Σάββατο 18/08/18 ανοίγει πανιά η Αegean Regatta, η οπόια θα πραγματοποιηθεί στα Λιμνιά της Χίου και στο κεντρικό Λιμάνι της Χίου, την Κυριακή 19/08/18 και την Τρίτη 21/08/18 αντίστοιχα, φέρνοντας μαζί της γύρω στα 900 άτομα όπου την Δευτέρα 20/08/18 και την Τετάρτη 22/08/18 θα έχουν «ελεύθερες» μέρες στη Χίο, ενώ ο ημιμαραθώνιος το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι, κατά παράδοση μια διοργάνωση που φέρνει αρκετούς επισκέπτες στο νησί (που μπορεί να φτάσει στον αριθμό μέχρι και τα 3.500 άτομα), στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Και μπορεί η ισοτιμία τουρκικής λίρας και ευρώ να έχει δημιουργήσει αναταράξεις και προβλήματα στο τουριστικό ρεύμα από την γείτονα χώρα, ωστόσο το Μπαϊράμι την επομένη εβδομάδα αλλά και η τουρκική Regatta, με την συμμετοχή 54 σκαφών και με προσέγγιση στο λιμάνι της Χίου, θα αποτελέσουν δύο ακόμη λόγουε για να επισκεφτούν το νησί δεκάδες επισκέπτες.