Χίος, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Η Χίος προβάλλεται στη Βόρεια Ελλάδα

Δευ, 23/12/2019 - 19:05

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου Χίου με στόχο την τουριστική προβολή του νησιού μας, η Χίος προβάλλεται ως ποιοτικός χειμερινός προορισμός μέσω του επίσημου περιοδικού της Fraport, «GREC14N».

Από την προηγούμενη εβδομάδα και για όλη τη χειμερινή περίοδο οι επισκέπτες του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» θα μυηθούν στις ομορφιές της Χίου.

Το περιοδικό το οποίο είναι δίγλωσσο (Ελληνικά & Αγγλικά) βρίσκεται σε όλους τους χώρους και lounges του αεροδρομίου «Μακεδονία», προσβάσιμο κατά την άφιξη και αναχώρηση σε όλους τους επιβάτες, όλων των αεροπορικών εταιρειών καθώς και τους συνοδούς και επισκέπτες.

Επόμενο βήμα σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η προβολή της Χίου και ως καλοκαιρινού προορισμού στην επόμενη έκδοση του περιοδικού.

Τα κείμενα επιμελήθηκε το Τμήμα Τουρισμού της ΠΕ Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 20/02/2020 - 11:20

Eπιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες της Χίου ενημερώθηκαν χθες στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΛΑΝΕΤ, στο Ξενοδοχείο Grecian Castle, για δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ Β. Αιγαίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων.

Ειδικότερα ενημερώθηκαν για τα προγράμματα  ενίσχυσης της ίδρυσης μικρών και πολύ μικρών καινοτόμων επιχειρήσεων, με προτεραιότητα στους τομείς στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης καθώς και ενίσχυσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για την αξιοποίηση πατεντών, καινοτομιών και νέων παραγωγικών/επιχειρηματικών ιδεών για τη βελτίωση της παραγωγικής τους δραστηριότητας ή/και την ανάπτυξη νέων προϊόντων

    "Χρειαζόμαστε κάθε επενδυτική προσπάθεια ώστε να «κινηθεί» η αγορά και να βελτιωθεί το οικονομικό κλίμα σε τοπικό επίπεδο, που είναι άλλωστε το ζητούμενό μας", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χίου.