Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

INTERAMERICAN και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών συνεργάζονται  και για ογκολογικά - αιματολογικά περιστατικά

Τετ, 04/12/2019 - 21:39

 

Τη συνεργασία που ξεκίνησαν για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας αναπτύσσουν περαιτέρω INTERAMERICAN και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, με την ένταξη ιατρών ειδικότητας Ογκολόγου και Αιματολόγου, οι οποίοι συνεργάζονται με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, στο Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN στην Αττική. Οι εν λόγω ειδικότητες, που θεωρούνται κρίσιμες στο επίπεδο της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης ογκολογικών και αιματολογικών περιστατικών στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας υγείας, εμπλουτίζουν τη συνεργασία των δύο οργανισμών προς όφελος των πελατών τους, προσθέτοντας σημαντική ευελιξία στη διαχείρισή τους. Οι ασφαλισμένοι στα προγράμματα Υγείας INTERAMERICAN για πρωτοβάθμια φροντίδα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τους ογκολόγους και αιματολόγους ιατρούς της κλινικής που εντάσσονται στο Δίκτυο Υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας, έχοντας την απευθείας κάλυψη της INTERAMERICAN.

Επισημαίνεται ότι η απευθείας ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται για τους ασφαλισμένους εντός Αττικής, οι οποίοι δεν δικαιούνται απολογιστική κάλυψη σε περίπτωση που επισκεφθούν Ογκολόγο ή Αιματολόγο που δεν περιλαμβάνεται στο Δίκτυο Υγείας της εταιρείας. Αντιθέτως, οι εκτός Αττικής ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται Ογκολόγους και Αιματολόγους εκτός Δικτύου και να καλύπτονται σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου τους.

Η συνεργασία της INTERAMERICAN με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλους τους ασφαλισμένους ασθενείς με νεοπλάσματα -ανεξαρτήτως του αν το ασφαλιστικό πρόγραμμά τους περιλαμβάνει πρωτοβάθμια περίθαλψη ή όχι- βασίζεται στη δημιουργία υπηρεσίας Ογκολογικού Συμβουλίου στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, η οποία ανήκει στον όμιλο INTERAMERICAN και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών. Προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας του Ογκολογικού Συμβουλίου στον ασφαλισμένο ασθενή είναι να έχει επισκεφθεί τους Ογκολόγους ή Αιματολόγους του Δικτύου Υγείας της εταιρείας ή να έχει διαγνωσθεί με νεόπλασμα ή να έχει χειρουργηθεί στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICKINIC.

Το Ογκολογικό Συμβούλιο, που παρέχει δωρεάν στους ασφαλισμένους της με προγράμματα Υγείας η INTERAMERICAN, στην ιδιόκτητη ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, αποτελεί μια σύγχρονη, διεθνή πρακτική ορθής ογκολογικής αντιμετώπισης. Η παραπομπή του περιστατικού στο Ογκολογικό Συμβούλιο γίνεται μετά από ιατρική αξιολόγηση της αναγκαιότητας από τους Ογκολόγους και Αιματολόγους του Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN ή από τον θεράποντα ιατρό στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Υπογράφτηκε σήμερα το Μνημόνιο Συνεργασίας του νέου Φορέα με τον 1ο και 2ο Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύσσωμοι Επαγγελματίες και Αιρετοί στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
Σάβ, 18/01/2020 - 19:13

 Καλορίζικος ο νεοσύστατος Φορέας Τουρισμού Χίου, ξεκινά με ελπιδοφόρα δυναμική ομάδα νέων επαγγελματιών, για την αναζωογόνηση του Τουριστικού προϊόντος και για την αύξησης της Τουριστικής σαιζόν του νησιού μας, που μεταφράζεται σε ευημερία!!!

Εγκαινιάστηκε, ο ήδη ενεργός και ολοκαίνουργιος Φορέας Τουρισμού Χίου-Chios Tourism Organization-με την Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για οργανωμένες και ομαδικές δράσεις, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με το Δήμο Χίου, το Δήμο Οινουσσών, το Δήμο Ψαρών και με το Επιμελητήριο Χίου που ήταν μπροστάρης για τη δημιουργία του.

 Οι υπογραφές των Μνημονίων Συνεργασίας  έγιναν στο Μουσείο Μαστίχας στο Πυργί, το πρωϊτου Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2020 με την συλλογική και ηχηρή παρουσία επαγγελματιών του Τουρισμού και αιρετών, δείγμα πολύ ελπιδοφόρο για τις φιλοδοξίες του νέου Φορέα που στοχεύει στην αναβάθμιση του Τουρισμού στη Χίο, μέσα από συντονισμένες και εύστοχες ομαδικές δράσεις!

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Χίου Αυγουστής Νεαμονίτης είπε χαρακτηριστικά...'' σήμερα περνάμε από τη Χίο του Εγώ στη Χίο του Εμείς '' για μια τουριστική ανάπτυξη με μέθοδο και ομόνοια, με μελέτη, γνώση και χρήση όλων των  ''όπλων'' του διαδυκτίου και της πληροφορίας της σύγχρονης αγοράς... και σε συντονισμένη συνεργασία με την Πολιτεία και τους Αιρετούς.

Υπογράφοντας το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Φορέα Τουρισμού Χίου, δήλωσαν τη στήριξή τους στο έργο του και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύχτας που έλαβε τηλεφώνημα εκείνη τη στιγμή από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο έργο του νέου Φορέα, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης που επίσης τόνισε ότι ο Δήμος Χίου θα είναι αρρωγός, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Βεργίνας που τόνισε ότι τέτοιες συλλογικές και συντονισμένες δράσεις φέρνουν καλούς καρπούς, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ που μίλησε με πολύ χαρά για τις επερχόμενες κοινές δράσεις για την ανάπτυξη του Τουρισμού στη Χίο και τις Οινούσσες, κατόπιν εκ μέρους του Δημάρχου της Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών ο Μάνος Μυσιρλής δήλωσε επίσης στήριξη και συνεργασία στο νέο Φορέα...και τέλος ο εμπνευστής και πρώτος κινητήριος μοχλός για τη δημιουργία του Φορέα Τουρισμού Χίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος, δήλωσε απερίφραστα την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου, εξέφρασε τη χαρά του για την υπογραφή των Μνημονίων Συνεργασίας του Φορέα των Επαγγελματιών του Τουρισμού, με τον 1ο και 2ο Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...και τόνισε ότι το συλλογικό αυτό εγχείρημα προοιωνίζει πολλά καλά αναπτυξιακά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον!

 Μετά τις υπογραφές και τους χαιρετισμούς ακολούθησε δεξίωση με το απαραίτητο κέρασμα των παρευρισκομένων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Μουσείο Μαστιχας Χίου (χώρος εμβληματικός και με πολλαπλά μηνύματα για την υπογραφή των νέων συνεργασιών) προβλήθηκε ένα περιεκτικό και εύγλωτο βίντεο για τις ομαδικές και μελετημένες δράσεις που ήδη δρομολογεί ο νεοσύστατος Φορέας Τουρισμού Χίου, αξιοποιώντας μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες για την μετάδοση της πληροφορίας.

 Η Νένα Παλαιοπάνου που συντόνισε την εκδήλωση τόνισε ότι η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή γιατί πραγματοποιείται ένα νέο, συντονισμένο, συλλογικό και με καταμερισμό εργασίας...ελπιδοφόρο ξεκίνημα στα Τουριστικά πράγματα της Χίου

Οι νέοι και δραστήριοι καταξιωμένοι Επαγγελματίες του Τουρισμού που στελεχώνουν την ελπιδοφόρα και ζωντανή ομάδα του Φορέα Τουρισμού Χίου είναι οι ακόλουθοι:

Πρόεδρος Αυγουστής Νεαμονίτης, Αντιπρόεδρος Γιώργος Πάσσας, Γενικός Γραμματέας Γιάννης Συράκης, Υπεύθυνη Οικονομικών και Πρόεδρος Ξενοδόχων Χίου Μα'ι'στράλη Αντιγόνη, Υπεύθυνος Τύπου Κώστας Μούνδρος, Μέλη: Γιάννης Νέος και Ευτυχία Τσουρή...και Αναπληρωματικά Μέλη: Μαρκέλλα Τομάζου Έφορος Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, Γιώργος Μπενοβίας, Νένα Παλαιοπάνου Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χίου και Γιώργος Ατσάλης.

Καλορίζικοι και με δημιουργικές ωφέλιμες δράσεις!