Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Κάλεσμα σε μικροοφειλέτες του Δήμου

Στρ. Γδύσης : Μικρό ενδιαφέρον μέχρι σήμερα για τη ρύθμιση οφειλών παρά τις ευνοϊκές ρυθμίσεις
Παρ, 08/09/2017 - 15:06

Κάλεσμα στους οφειλέτες του δήμου να αξιοποιήσουν την ευνοϊκή ρύθμιση, που θα είναι ανοιχτή έως το τέλος Νοεμβρίου, απηύθυνε μέσω της «Α» ο Αντιδήμαρχος, Στρατής Γδύσης, βλέποντας ότι η μέχρι τώρα προσέλευση στο ταμείο δεν είναι η αναμενόμενη, παρά το γεγονός ότι οι οφειλέτες μπορούν – υπό προϋποθέσεις – να απαλλαγούν ακόμη και από το σύνολο των προσαυξήσεων που βαρύνουν την κύρια οφειλή τους.
Με βάση τα στοιχεία που είχε στις αρχές τις εβδομάδας ρύθμιση είχαν κάνει 170 οφειλέτες, με συνολικό χρέος της τάξεως των 270.000 ευρώ, από το οποίο στο ταμείο εισέρρευσε ποσό 33.000 ευρώ.
«Το συνολικό ποσό που οφείλεται στο Δήμο είναι περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, μεγάλο μέρος του όμως αφορά τις προσαυξήσεις, ενώ οι περισσότεροι που χρωστούν είναι μικροοφειλέτες, είτε για απλήρωτες κλήσεις, είτε για λογαριασμούς νερού από τους πρώην Δήμους, που αν κάνουν ρύθμιση θα αφαιρεθεί σημαντικό μέρος της οφειλής τους.», σχολίασε ο κ. Γδύσης ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα στο κόστος σε εργατοώρες που έχει για τη δημοτική υπηρεσία, αυτό το σύρσιμο των οφειλών από χρόνο σε χρόνο, χώρια το κόστος σε χρήμα για την αναγκαία ενημέρωση  - προειδοποίηση που γίνεται στους οφειλέτες κάθε τρεις και λίγο.

Σχετικά Άρθρα

Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο REVOIL 2020
Δευ, 20/01/2020 - 19:17

Με μεγάλη επιτυχία και την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων υλοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της REVOIL το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιανουαρίου 2020.

 

Τους συμμετέχοντες υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κος Ευάγγελος Ρούσσος, η ομιλία του οποίου όρισε την έναρξη του συνεδρίου. Ο κος Ευάγγελος Ρούσσος δίνοντας έμφαση στον σπουδαιότερο παράγοντα επιτυχίας για την REVOIL, που είναι οι άνθρωποί της, ευχαρίστησε τους εργαζομένους και τους κάλεσε να ανταποκριθούν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα απαιτητική χρονιά, έχοντας ως γνώμονα την ομαδικότητα και την εστίαση στο αποτέλεσμα.  

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με σπουδαίους Έλληνες αθλητές, αλλά και συντελεστές του αθλητισμού, που μοιράστηκαν πολύτιμες προσωπικές εμπειρίες τους, οι οποίες βρίσκουν καθημερινή εφαρμογή στις απαιτητικές συνθήκες των επιχειρήσεων. Μεταξύ αυτών, τιμητική ήταν η παρουσία του Έλληνα πρωταθλητή Αντώνη Φώτση, του προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Μαρκόπουλου κου Πάρη Ευαγγελίου και του τεχνικού διευθυντή του Ηλυσιακού & προπονητή του Παναθηναϊκού κου Θανάση Θωμόπουλου.

 

Στα πλαίσια του συνεδρίου, έλαβε χώρα και η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ακολούθησε δεξίωση και διασκέδαση για όλους τους εργαζομένους.