Κάτι... ψήνεται, με το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/04/2014 - 16:38

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε συμπολίτες μας που έχουν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε αγροτικές εκτάσεις επιστολή της Διευθύντριας Πωλήσεων της ΔΕΗ που ζητά να επικαιροποιηθεί  η παροχή τους.
Στο θέμα αναφέρεται σε δελτίο Τύπου ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου, με τον Πρόεδρό του, Μάρκο Ζαννίκο, να δηλώνει στο Ράδιο - ΑΛΗΘΕΙΑ ότι υπάρχουν αρκετές υποψίες ότι κάτι ετοιμάζεται, όμως οι πολίτες που λαμβάνουν τις επιστολές δε θα πρέπει να θορυβηθούν, αλλά να περιμένουν προηγούμενα να τύχουν αναλυτικής ενημέρωσης, κάτι που επεδίωξε και ο ίδιος, χωρίς μέχρι τώρα αποτέλεσμα, αφού ούτε στο κατάστημα της ΔΕΗ στη Χίο, όπως είπε, δεν έχουν γνώση, για το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουν οι έχοντες αγροτικό τιμολόγιο.
Όπως σημειώνει το δελτίο Τύπου του ΦΟΚ με την  επιστολή της η Διευθύντρια Πωλήσεων της Δ.Ε.Η. κα Π. Αμανατίδου προς τους πελάτες της Δ.Ε.Η. με αγροτικό τιμολόγιο, ζητά, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του τηρουμένου από τη Δ.Ε.Η. σχετικού αρχείου, την εκ νέου υποβολή δικαιολογητικών μέχρι τις 31-7-2014, μεταξύ αυτών και η άδεια χρήσης νερού όπου απαιτείται.
Με αφορμή τα παραπάνω ο ΦΟΚ τονίζει:  
"- Η Δ.Ε.Η. και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πωλήσεων αυτής απέστειλε μια χωρίς ημερονία επιστολή προς τους πελάτες της, χωρίς να έχει ενημερώσει πρώτα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ).
- Οι Περιφέρειες δεν έχουν χορηγήσει ακόμα τις σχετικές άδειες χρήσης του νερού των πηγαδιών και των γεωτρήσεων, αν και έχουν υποβληθεί οι σχετικές αιτήσεις. Το βέβαιο είναι ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει χορηγήσει ελάχιστες.
- Για όλα αυτά που έξαφνα η Δ.Ε.Η. αποφάσισε να δημιουργήσει παραμονές του Πάσχα αλλά και των επικείμενων εκλογών, το ΥΠ.Α.Α.Τ. επελήφθη του θέματος και επιφυλάσσεται, μετά το Πάσχα, να «κουβεντιάσει» το θέμα με τη Δ.Ε.Η. για να βρεθεί λύση.
Για όλα τα παραπάνω θέλουμε να πληροφορήσουμε τα μέλη μας και όλους τους ενδιαφερόμενους συμπ0λίτες μας ότι ο Φιλοπρόοδος Όμιλός Κάμπου παρακολουθεί το θέμα και θα προβεί σε περαιτέρω ενημέρωση μέσω των τοπικών ΜΜΕ." 

 

Σχετικά Άρθρα