
Η αποστολή των τελευταίων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος σε ιδιοκτήτες πηγαδιών στον Κάμπο που δικαιούνταν μέχρι τώρα «αγροτικό τιμολόγιο» από τη ΔΕΗ, πυροδοτεί αντιδράσεις αφού ενημέρωνονται ότι μέχρι τις 30 του Σεπτέμβρη πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι αγρότες κατά κύριο επάγγελμα για να διατηρήσουν την χαμηλότερη τιμή χρέωσης.
Στο θέμα αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο Δήμης Μυλωνάδης, ο οποίος σημείωσε ότι το ζήτημα αφορά κι άλλους ιδιοκτήτες πηγαδιών στα χωριά μας, πολλοί εκ των οποίων διατηρούν τα κτήματα τους ή τα περιβόλια τους -όπως στην περίπτωση του Καμπου- όμως δεν είναι κατ’ επάγγελμα αγρότες.
Εκτός από την ενημέρωση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου που θα επιδιώξει ο ίδιος, εκτιμά ότι είναι αναγκαίο να πάρουν θέση και να διεκδικήσουν την επίλυση του προβλήματος οι τοπικοί βουλευτές.







































