Κλειστά τα λογιστικά γραφεία 11-20 Αυγούστου

Mε απόφαση της Ένωσης Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου
Πέμ, 03/08/2023 - 13:25

Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα με τις οποίες εμπλέκονται, ότι τα λογιστικά γραφεία, μέλη της Ένωσης, θα είναι κλειστά από τις 11 μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2023.

Η απόφαση λήφθηκε από το  Δ.Σ. και προβλέπει ανάπαυση τόσο των Λογιστών, όσο και των υπαλλήλων τους κάθε Αύγουστο. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, πέραν εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι τεχνικά εφικτό (ύπαρξη wi-fi).

Για το λόγο αυτό παρακαλούν τους πελάτες τους προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα, να προγραμματίσουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους. Τους ευχαριστούν επίσης για την κατανόησή τους και τους ζητούν εκ των προτέρων συγγνώμη για όποια πιθανή αναστάτωση δημιουργηθεί.

Επίσης ζητούν από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του νησιού (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε.) την κατανόηση και την υπομονή τους σε περιπτώσεις ελέγχων.

 

Σχετικά Άρθρα