
Την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ στο Μουσείο Μαστίχας Χίου η 2η Ετήσια Συνάντηση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η οποία επικεντρώνει στις επενδυτικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες της επόμενης δεκαετίας, με αναφορές και στην επίδραση του προϊόντος στην υγεία του ανθρώπου.
Ακολουθεί αναλυτικά τρο πρόγραμμα των εργασιών:
11:00 π.μ. Προσέλευση
11:20π.μ Χαιρετισμός-Γιώργος Τούμπος, Πρόεδρος Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου
11:40π.μ «Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»-Δρ. Δημοσθένης Κασσαβέτης, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Σχολής Δ.Π.Θράκης
12:00μ.μ «Οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της Μαστίχας Χίου. Επίδραση στην υγεία του ανθρώπου» -Δρ. Ανδριάνα Καλιώρα, Επίκουρη Καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου
12:20μ.μ «Μεταβολικές Δράσεις της Μαστίχας»- Δρ. Ιωάννης Γεωργιάδης, Ιατρός Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος
12:40μ.μ «Ο ρόλος της Μαστίχας στην αντιμετώπιση των Νευροεκφυλιστικών Παθήσεων»- Δρ. Νικόλαος Τσαμόπουλος, Ιατρός Ακτινολόγος
13:00 Διάλειμμα
13:30 μ.μ «Όμιλος Επιχειρήσεων Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Στρατηγική και Προοπτικές».- Δρ. Ηλίας Σμυρνιούδης, Αν. Γενικός Διευθυντής Ε.Μ.Χ & Γιάννης Μανδάλας Δ/νων Σύμβουλος MEDITERRA A.E
14:15 Λήξη εργασιών








































