Μέχρι 15 Οκτώβρη απομάκρυνση όλων των σκαφών από τη μαρίνα

Πέμ, 03/10/2019 - 13:07

Οι έχοντες μέχρι τώρα τα σκάφη τους στην "μαρίνα" στην περιοχή του Νοσοκομείου, καλούνται εγγράφως από τη Λιμενάρχη Χίου, Ειρήνη Αργύρη, να τα απομακρύνουν με δεδομένο ότι πρέεπι να προχωρήσει η διαδικασία παράδοσης του χώρου στην εταιρεία που θα ολοκληρώσει τα έργα στην περιοχή και θα αναλάβει παράλληλα τη λειτουργία της μαρίνας.

Αναλυτικά το έγγραφο της Λιμενάρχη αναφέρει:

"Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι την 08η    Αυγούστου 2019 υπεγράφη η Σύμβαση Παραχώρησης υπηρεσιών λειτουργίας λιμένων και του δικαιώματος χρήσης λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας του Νοσοκομείου στη Χίο μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και ιδιωτικής εταιρείας.

2.  Προκειμένου ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Τουρισμού προς τον παραχωρησιούχο απαιτείται η πλήρης εκκένωση αυτού από το σύνολο των σκαφών που κάνουν χρήση του εν λόγω χώρου.

3.  Κατόπιν των ανωτέρω οι ιδιοκτήτες των εν λόγω σκαφών παρακαλούνται όπως απομακρύνουν άμεσα και όχι πέραν της 15ης  Οκτωβρίου 2019, τα σκάφη τους τα οποία ελλιμενίζονται στο θαλάσσιο χώρο της Μαρίνας ή είναι ανελκυσμένα στο χερσαίο τμήμα αυτής."

Σχετικά Άρθρα