Χίος, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Το νέο Mastihashop στο Κατάρ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 13/02/2018 - 10:50

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό, από κάθε άποψη, το νέο κατάστημα Mastihashop στο Κατάρ. Το κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ντόχα του Κατάρ στις αρχές του Δεκέμβρη. Πρόκειται για το 6ο κατάστημα Mastihashop στην περιοχή, μετά από τα 4 στη Σαουδική Αραβία (Τζέντα, Μέκκα, Τάιφ) και το 1 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι).

Συνολικά αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει 14 καταστήματα. Εφτά στο εξωτερικό, έξι στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο.

Σχετικά Άρθρα

Μετά τη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων από το Δήμο
Τετ, 14/11/2018 - 14:18

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στην περιοχή Αγ. Ισιδώρου Συκιάδας, νομιμοποιήθηκαν και σύντομα θα διατεθούν προς δημοπράτηση από την Μονομετοχική Αξιοποίησης Ακινήτων του Δήμου Χίου.

Το παραπάνω γνωστοποιεί ο Δήμος Χίου, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη νομιμοποίηση έρχεται λίγες ημέρες μετά από εκείνην που αφορούσε το  μπάζωμα του αιγιαλού του Βιολογικού καθαρισμού, που φέρει την υπογραφή της υφυπουργού Οικονομικών κας Κατερίνας Παπανάτσιου.

Εννοείται ότι το καλό από την επαναφορά στο οικονομικό γίγνεσθαι των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων θα είναι διπλό, αφού  εκτός της αναβάθμισης της περιοχής του Αγίου Ισιδώρου θα συνεισφέρουν σε έσοδα στον Δήμο Χίου.

(η φωτογραφία από το 2015 απεικονίζει την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι εγκαταστάσεις, μετά από κλοπή που είχε καταγγελθεί από τον τότε διαχειριστή τους)