Οι Καρυές έχουν 2.5 % περισσότερη κατανάλωση νερού σε σχέση με άλλα χωριά

Π.Μανωλάκης: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 10/09/2025 - 14:00

Tην δική του απάντηση στο χθεσινό δημοσίευμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για διαμαρτυρίες, λόγο υπέρογκων λογαριασμών ύδρευσης,  κάτοικων των Καρυών, έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Πρόδρομος Μανωλάκης.

Ο ίδιος τόνισε ότι η ετήσια καταμέτρηση γίνονταν σε πολλές περιοχές του νησιού μέχρι το 2024, το 2025 είχε προβλεφθεί η καταμέτρηση των υγρομέτρων να γίνεται δυο φορές το χρόνο ενώ το 2026 η πρόβλεψη είναι για τρεις φορές.

Αναφορικά με το ύψος των λογαριασμών ο πρόεδρος της  ΔΕΥΑΧ είπε ότι το ποσοστό λογαριασμών που ξεπερνούν τα 100 ευρώ, σε σύνολο 360 υγρομέτρων είναι 25%, προσθέτοντας ότι «Οι Καρυές σε σχέση με τα υπόλοιπα χωριά είναι 2.5 φορές πάνω στις καταναλώσεις».

Πάντως ο κ Μανωλάκης υπογράμμισε ότι έγινε μια εμπεριστατωμένη συζήτηση  με τους κατοίκους, περί οικονομίας στη διαχείριση του νερού και όλη η συνάντηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα.

se_kalo_klima_i_synantisi_me_toys_katoikoys_ton_karyon

Σχετικά Άρθρα