Χίος, Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Πανελλήνια διάκριση στο εστιατόριο οι "Μύλοι"

Παρ, 03/11/2017 - 21:10

Ο γνωστός οργανισμός Cosmopolis Finezza, που ως γνωστόν λειτουργεί με ομάδα δημοσιογράφων και γευσιγνωστών, που επισκέπτονται και γευματίζουν «κρυφά» σε διάφορα εστιατόρια ανά την Ελλάδα, ξεχώρισε στο νησί μας και βράβευσε το εστιατόριο «Οι Μύλοι», του Μάκη και της Μαρίας Νεαμονίτη στα Ταμπάκικα, κατατάσσοντας το ανάμεσα στα δέκα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.  

Σχετικά Άρθρα

Δέκα λεπτά του ευρώ φθηνότερο από πέρσι, στα 1,09 ευρώ/ το λίτρο
Τρί, 15/10/2019 - 10:40

Με τη θερμοκρασία και σήμερα φτάνει στους 25 βαθμούς Κελσίου είναι αναμενόμενο οι καταναλωτές να γυρίζουν την πλάτη στην αγορά του πετρελαίου θέρμανσης, αποφεύοντας όσο μπορούν τα συγκεκριμένα έξοδα.    Έτσι σήμερα, πρώτη ημέρα διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, στη Χίο, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων, μόνο ένα πρατήριο διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν έναντι 1,09 ευρώ/ λίτρο. Θυμίζουμε ότι πέρσι η τιμή εκκίνησης ήταν 1,19 ευρώ/ λίτρο, σπάζοντας τότε όλα τα κοντέρ!

Πάντως με δεδομένη την έλλειψη ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού και οι περισσότεροι πρατηριούχοι μέχρι στιγμής δεν έχουν προς διάθεση πετρέλαιο θέρμανσης.