Χίος, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Περί του πρακτικού του Δ.Σ. του συνεταιρισμού μαστιχοπαραγωγών Νενήτων

Πέμ, 13/02/2020 - 21:56

Με αφορμή επιστολή του Προέδρου της ΕΜΧ, δημοσιεύεται στην Ενότητα "Απόψεις" ο Βασίλης Μυριαγκός, μας κοινοποίησε το πρακτικό, που δημοσιεύεται με το παρακάτω σημείωμα: 

Αυτό είναι το πρόχειρο πρακτικό της συνεδρίασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Νενήτων.

ΟΜΟΦΩΝΟ και υπογεγραμμένο από όλα τα μέλη του.

Υπάρχει το αντίστοιχο, γραμμένο στο επίσημο βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Νενήτων, το οποίο ζήτησα και δεν μου το δίνουν!

Ας ζητήσει το επίσημο ο κ. Τούμπος ή τα μέλη του Δ.Σ της ΕΜΧ από εκεί που δίνει τις εντολές του για να καθυστερήσει να υποβληθεί.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει αγαπητέ  Πρόεδρε.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί ζήμιωσες με 348.000 € την ΕΜΧ και με παλαιοκομματικές πρακτικές προσπαθείς να τα φορτώσεις σε όλους τους Μαστιχοπαραγωγούς.

Η αλήθεια θα λάμψει και οι ευθύνες Πολιτικές, Ποινικές, Αστικές και Διοικητικές θα αποδοθούν μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει η Ελληνική Νομοθεσία και το καταστατικό της ΕΜΧ.

Καλή επιτυχία

 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της Διοίκησης της ΕΜΧ
Δευ, 24/02/2020 - 17:21
Πενθεί η ΕΜΧ

Το Διοικητικό της Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου από την πρώτη στιγμή που ήλθε σε γνώσή του η απάτη σε βάρος του Οργανισμού ποσού αξίας 348.278,20€ έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα  μέτρα νομικού και διοικητικού  χαρακτήρα  -προς  πάσα  κατεύθυνση-  για  τη  διαφύλαξη  των συμφερόντων και της φήμης του Οργανισμού.

Έχοντας ολοκληρώσει τις εσωτερικές διαδικασίες, και έχοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, διερευνήσει το όλο θέμα, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ήδη αποφασίσει  τη  σύγκληση  Έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης  για  την  πλήρη ενημέρωση των Αντιπροσώπων της.

Επειδή η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, και οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της δικογραφίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Χ με υπευθυνότητα, διαφάνεια και σύνεση, χειρίζεται την υπόθεση  με  μοναδικό  γνώμονα  την  κατοχύρωση  των  συμφερόντων  του Οργανισμού.»