Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Τραγική Επιλογή η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Στις 6.30 μ.μ. ομιλία στο Ομήρειο για τα κόκκινα δάνεια
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 09/05/2018 - 16:16

Στην Χίο βρίσκεται  ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και το επιστημονικό στέλεχος του  Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας , Φώτης Μαραγκός.

Από το πρωί, πραγματοποίησαν συναντήσεις με φορείς και σωματεία ενώ παραχώρησαν συνέντευξη στον χώρο του επιμελητηρίου, με τον κ. Καββαθάς  να εστιάζεται την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια.

«Υπερφορολόγηση, Υπερχρέωση και έλλειψη χρηματοδότησης έχουν στραγγίξει την αγορά και την μεσαία τάξη», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, συμπληρώνοντας ότι ειδικά για τα νησιά μας είναι τραγική επιλογή η αύξηση του ΦΠΑ.
«Θα έπρεπε για εθνικούς  λόγους να δίνονται κίνητρα στα νησιά όχι να τους αυξάνουμε τους φόρους», τόνισε.

Σήμερα στις στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομήρειου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ θα μιλήσει με κεντρικό θέμα τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων  

Σχετικά Άρθρα

Σήμερα στο κτήμα Μυλωνάδη
Κυρ, 26/01/2020 - 07:55

Η ειδοποίηση είναι άκρως χιουμοριστική.

Παρακολουθήστε την και συμμετέχετε.

Το “κίνημα” “Κόβεις- Δίνεις- Παίρνεις, θα “συνεδριάσει” την Κυριακή, 26/1/20 στο περιβόλι “Μυλωνάδικο” (οδός Γιάννη Μηταράκη 8-10) στον Κάμπο.
Οσοι συμμετάσχουν μπορούν να κόψουν μανταρίνια και πορτοκάλια. Να πάρουν τα μισά από αυτά και τα άλλα μισά να δοθούν σε ιδρύματα αλλά και σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση γίνεται και στη μνήμη του Λεωνίδα Γ. Μυλωνάδη, αρχιτέκτονα, που πρόσφατα απεδήμησε.
Ωρα και τόπος συγκέντρωσης: στο προσκυνητάρι Αγίου Εφραίμ στη γέφυρα του Κοκκαλά, επί του δρόμου Χίου- Θυμιανών, στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 26/1/20.

Όσοι συμμετάσχουν σε αυτή την διαφορετική συνεδρίαση να φροντίσουν να έχουν σακούλες ή πλαστικά κασάκια και από εξοπλισμό τσιμπίδες ή… μεγάλα και σκληρά νύχια!