Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Πρόεδρος Λ.Τ. για ανεμοφράκτες στο λιμάνι: Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε, ζητάμε συναίνεση

"Ναι" στους αυτοφερόμενους λένε και οι καταστηματάρχες, μένει να συμφωνήσει η Εφορία Αρχαιοτήτων
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 10/12/2019 - 14:15

Να δοθεί ένα τέλος στο σίριαλ των ανεμοφρακτών θα επιδιώξει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, με τον Πρόεδρό του, Κυριάκο Ζωάννο να μιλά για προσπάθεια συνεργασίας και συναίνεσης με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμπεριλαμβάνοντας σ’αυτά την Εφορία Αρχαιοτήτων αλλά και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη.

Το βασικό ζητούμενο είναι να υπάρχει ομοιομορφία  και παράλληλα να μην πρόκειται για σταθερές κατασκευές κάτι που επιδιώκεται, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κος Ζωάννος στο Ράδιο «Αλήθεια»   με τη μελέτη που εκπονήθηκε από μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου την Πέμπτη .

«Ο στόχος είναι να μπορούν να εγκαθίστανται 4 με 5 μήνες το χρόνο αυτοφερόμενοι ανεμοφράκτες», ανέφερε ο κ. Ζωάννος λέγοντας ότι  θα είναι ανοιχτοί σε υποδείξεις και διορθώσεις που τυχόν θα γίνουν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες που θα κληθούν να εγκρίνουν την απόφαση του λιμενικού ταμείου.

«Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με κανέναν», διευκρίνισε.

Να σημειώσουμε ότι από το Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ο Πρόεδρος, Κώστας Βεζέρης, εκτίμησε πως αυτή τη φορά βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και επισήμανε ότι και εκείνοι επιθυμούν την τοποθέτηση των ανεμοφρακτών για τους 5 χειμερινούς μήνες.

Βέβαια επειδή και τώρα στην παραλιακή τα περισσότερα καταστήματα έχουν ήδη ανεμοφράκτες σημείωσε ότι με το δεδικασμένο προηγούμενης υπόθεσης που υπάρχει οι συνάδελφοί του πλέον τοποθετούν μη σταθερές κατασκευές ανεμοφρακτών.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής της Πέμπτης θα συζητηθεί και η τιμολογιακή πολιτική για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, η οποία κατά τον κο Ζωάννο θα προταθεί να παραμείνει σταθερή.

«Δε διαφωνούμε, φτάνει να μην έχουμε προβλήματα στην πορεία, στην χρήση του χώρου και τους 12 μήνες του χρόνου», επισήμανε από τους καταστηματάρχες ο κος Βεζέρης.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 06:29

 

Στον τομέα της ασφάλισης Αυτοκινήτου, όπου η υποχρεωτικότητα περιορίζει τα κριτήρια συχνά στο οικονομικότερο ασφάλιστρο, η INTERAMERICAN και η Anytime προβάλλουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν την ιδιαίτερη οργάνωση και παροχή εύρους υπηρεσιών στον κλάδο. Μολονότι και στην τιμολόγηση η εταιρεία είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, διαφορά αξίας εντοπίζεται και στις υπηρεσίες που συνοδεύουν την ασφάλιση και συγκεκριμένα:

  • Οδική Βοήθεια: τα οχήματα της INTERAMERICAN Βοήθειας έχουν τον τρόπο να φθάνουν άμεσα στον ασφαλισμένο, μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Drive On και να ολοκληρώνεται γρήγορα όλη η απαιτούμενη υποστήριξη του οχήματος.
  • CarPoint: παρέχεται ολοκληρωμένη αντιμετώπιση/διαχείριση μιάς ζημιάς στην ιδιόκτητη, πρότυπη μονάδα Αποζημίωσης και Επισκευής Αυτοκινήτων.
  • Νομική Προστασία: ο πελάτης έχει απεριόριστη κάλυψη εξόδων νομικής προστασίας για αντιμετώπιση ενδεχόμενης δικαστικής περιπέτειας χωρίς κόστος.
  • Ολική Κλοπή: παρέχεται αποζημίωση σε 45 μόνο ημέρες, ενώ καλύπτονται πλέον και δίκυκλα.
  • Γραμμή Υγείας 1010: οι υπηρεσίες υποστήριξης της υγείας από την εταιρεία λειτουργεί και για τους πελάτες ασφάλισης Οχημάτων, για απεριόριστες ιατρικές συμβουλές, με ένα τηλεφώνημα οποιαδήποτε ώρα, όλες τις ημέρες.

Στο οικοσύστημα Μετακίνησης που «γεμίζει» σταδιακά από την INTERAMERICAN και την Anytime, δημιουργείται ποιοτική διαφορά για τον πελάτη με γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διευκολύνουν συνολικά τις οδικές μετακινήσεις. Οι παροχές προωθούν την ασφαλέστερη οδήγηση και δίνουν στους πελάτες πρόσβαση σε υπηρεσίες που τους διευκολύνει να διατηρήσουν το όχημά τους σε καλύτερη κατάσταση, ενώ παρέχονται και εκπτώσεις σε χρηστικής αξίας προϊόντα για την μετακίνησή τους. Έτσι, επιπλέον της τηλεματικής υπηρεσίας με την εφαρμογή Drive ON για άμεση οδική βοήθεια, παρέχονται:

  • Service αυτοκινήτου: σύγχρονη λύση για το service, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Autoduder. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρει το καταλληλότερο και οικονομικότερο service στην περιοχή όπου κινείται, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Αγορά μεταχειρισμένου οχήματος: σε συνεργασία με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Spotawheel, παρέχονται οι πιο αξιόπιστες επιλογές για το επόμενο όχημα του πελάτη, με επιβεβαιωμένα χιλιόμετρα και με εγγύηση μέχρι και 5 χρόνια.
  • Αλλαγή ελαστικών: σε συνεργασία με τη Michelin, παρέχεται έκπτωση στην αγορά και τοποθέτηση νέων ελαστικών στα εξουσιοδοτημένα σημεία.
  • Εύρεση Parking: σε συνεργασία με τη Parkaround παρέχεται έκπτωση στη κράτηση θέσης parking, ώστε να είναι πάντα τα οχήματα των πελατών μας προστατευμένα.