"Προχωράμε βήμα-βήμα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου"

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 05/06/2020 - 13:54

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, στην τελευταία συνεδρίαση της, το ποσό  που απαιτείται (ύψους 40.000 ευρώ) για την εκπόνηση μελέτης για το ανοικτό κέντρο εμπορίου, που αφορά την ανάπλαση των δημοσίων κοινοχρήστων χώρων σε 10 οδούς στο εμπορικό κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Κώστα Βεργίνα, οι καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ξεπεράστηκαν και τώρα το έργο θα προχωρήσει κανονικά.

«Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση ενός τεχνικού συμβούλου που θα λειτουργήσει ως συντονιστής του Δήμου με τον Επιμελητήριο Χίου που έχει αναλάβει την βελτίωση των όψεων των καταστημάτων προκειμένου να προχωρήσουμε», τόνισε ο κ.Βεργίνας.

Mε βάσει το δελτίο του έργου η περιοχή παρέμβασης οριοθετείται:

Βόρεια οδό Φιστέλ ντε Κουλάνζ και τη συνέχεια της οδό Ροΐδου, μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, νότια από την οδό Αμάντου και τη συνέχειά της Δωροθέου Πρωΐου, ανατολικά από την οδό Βενιζέλου και δυτικά από την οδό Απλωταριάς για το τμήμα από την οδό Αμάντου μέχρι και την οδό Ευστρατίου Αργέντη και από την οδό Αδελφών Ράλλη, για το τμήμα της περιοχής από την οδό Ευστρατίου Αργέντη μέχρι την οδό Ροΐδου.

prohorame_vima_-_vima_gia_to_anoikto_kentro_emporeioy

Σχετικά Άρθρα