Σειρά πρωτοβουλιών από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τον τουρισμό

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 12/02/2021 - 14:56

Μια σειρά από πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο, έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο με στόχο την τόνωση του τουριστικού ρεύματος αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νίκο Νύκτα, ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπή πρόγραμμα για τον γαστρονομικό τουρισμό στη Χίο, ενώ ήδη απεστάλησαν προσκλήσεις στους φορείς του Βορείου Αιγαίου ώστε να κάνουν τις κοστολογημένες προτάσεις τους για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2021.

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού αναφέρθηκε στο άνοιγμα στη τουριστική αγορά του Ισραήλ, ενώ συζητήθηκε με τον υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχαρη, η πρόταση για πρόσκληση σε τουριστικές επιχειρήσεις προκειμένου να δώσουν εργασία σε σπουδαστές του τμήματος τουρισμού.

«Αυτό που θέλω να τονίσω», ανέφερε ο κ. Νύκτας «είναι το γεγονός ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και ανοίξει ο τουρισμός να υποδεχτούμε τους επισκέπτες στα νησιά μας».

 

protovoylies_kai_draseis_apo_tin_perifereia_voreioy_aigaioy

Σχετικά Άρθρα