Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Σύσκεψη φορέων για το θέμα των κατασχέσεων

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 11/04/2019 - 14:36

Σύσκεψη φορέων προκειμένου να αποφασιστεί ένα κοινό πλαίσιο δράσης, για τις κατασχέσεις πολιτών από οφειλές, θα προσκαλέσει τις επόμενες ημέρες η ΟΕΒΕ, με αφορμή την υπόθεση του Γιάννη Παληού, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατάσχεση της πρώτης και μοναδικής του κατοικίας.

«Η στήριξη μας είναι δεδομένη για κάθε συνάδελφο που έπεσε έξω λόγω της οικονομικής κρίσης και αυτό που μπορούμε να ζητήσουμε όλοι μαζί, είναι το κούρεμα των οφειλών, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι πολίτες», ανέφερε ο πρόεδρος τη ΟΕΒΕ, Βασίλης Παππάς.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 11:15

Ήταν αναμενόμενο ότι η μείωση της επιβατικής κίνησης και  τα περιοριστικά μέτρα, λόγω κορωνοϊού θα οδηγούσαν και σε περικοπές ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

Να σημειώσουμε ότι από το λιμάνι της Χίου προερχόμενο από Μυτιλήνη, θα αναχωρεί το «NISSOS SAMOS» κάθε Τρίτη (21:30) για Πειραιά με ενδιάμεσους προορισμούς Οινούσσες και Ψαρά, ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή (22:30) για Χίο – Πειραιά.

Τα δρομολόγια από Πειραιά διαμορφώνονται επίσης για το «NISSOS SAMOS» ως εξής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη αναχώρηση στις 20:00 για Χίο - Μυτιλήνη, ενώ την Παρασκευή θα ξεκινά την ίδια ώρα, αλλά θα έχει ενδιάμεσους προορισμούς Ψαρά - Οινούσσες - Χίο.

Σημειώνεται πως τα δρομολόγια της άγονης γραμμής του «BLUE STAR MΥCONOS» δεν αλλάζουν στην παρούσα φάση και συνεχίζονται κανονικά.