Τα περσινά... χρωστούμενα φέρνουν μείωση ανταποδοτικών

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 11/10/2021 - 14:51

Μειωμένα θα είναι τα ανταποδοτικά τέλη του 2022 και στο οικιακό και στο επαγγελματικό τιμολόγιο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρματζης, καθώς θα επιστραφούν τα ποσά που ο Δήμος «χρωστάει» στους καταναλωτές από την περσινή χρονιά.

Η τιμολόγηση των ανταποδοτικών για το 2022 έρχεται προς συζήτηση αρχικά στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Τετάρτης ενώ στην συνεχεία θα ακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χίου, η Δημοτική Αρχή είχε από την περσινή χρονιά την πρόθεση για μείωση των ανταποδοτικών αλλά λόγω των προσφυγών του συνόλου των αντιπολιτεύσεων καθυστέρησε να περάσει στους λογαριασμούς των καταναλωτών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Κάρμαντζης ότι οφείλεται στους καταναλωτές θα επιστραφεί, σε μια χρονική συγκυρία όλα αυξάνονται πιέζοντας το εισόδημα τους.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Αναγνώστου υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά και τα αυξημένα έξοδα, λόγο ανατιμήσεων, δεν επιτρέπει νέα μείωση.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας ξεκαθάρισε ότι η προτεραιότητα για την υπηρεσία είναι ο εκσυγχρονισμός των οχημάτων αλλά και η προμήθεια κάδων απορριμμάτων.

xekina_i_syzitisi_gia_ta_antapodotika_toy_2022

Σχετικά Άρθρα