Β.Παππάς: "Υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσουν τα καταστήματα"

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 12/03/2020 - 14:26

Προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς φαίνεται ήδη να προκαλούν τα μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού, με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕ Βασίλη Παπά να τονίζει ότι ήδη υπάρχουν κλάδοι επιχειρήσεων όπως τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία που έχουν σοβαρά προβλήματα.

«Έχουμε συνεχείς ακυρώσεις πελατών με αποτέλεσα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και ξενοδοχείων», ανέφερε ο κ.Παπάς τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο αποζημιώσεων σε επιχειρηματίες.

«Η αγορά είναι ήδη μουδιασμένη και πιθανά το επόμενο διάστημα να χρειαστεί να κλείσουν και καταστήματα, οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει τους επαγγελματίες», ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ.

Παράλληλα ο Βασίλης Παππάς, τόνισε ότι και οι καταστηματάρχες θα πρέπει να λάβουν μέτρα προφύλαξης τόσο για τους ιδίους και το προσωπικό όσο και για τους πελάτες τους.

«Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και καθαριότητας ενώ θα πρέπει να υπάρχουν σε εμφανή σημεία αντισηπτικά», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ συνιστώντας… ψυχραιμία!

yparhei_endehomeno_na_kleisoyn_ta_katastimata

Σχετικά Άρθρα