Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Βραβεία καινοτομίας από το Επιμελητήριο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 16/10/2019 - 14:09

Βραβεία επιχειρηματικότητας σε καινοτόμες επιχειρήσεις του τομέα μεταποίησης δρομολογεί το επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Envolve Entrepreneurship, που φέτος πραγματοποιεί μια σειρά δράσεις με θέμα «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα».

«Στόχος μας είναι όχι μόνο η καθιέρωση βραβείων καινοτομίας σε επιχειρήσεις αλλά κυρίως η ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών στον τομέα της μεταποίησης», ανέφερε ο πρόεδρος του επιμελητήριου Χίου Παντελής Λεγάτος, συμπληρώνοντας ότι για τον σκοπό αυτό το επιμελητήριο Χίου θα υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 11:15

Ήταν αναμενόμενο ότι η μείωση της επιβατικής κίνησης και  τα περιοριστικά μέτρα, λόγω κορωνοϊού θα οδηγούσαν και σε περικοπές ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

Να σημειώσουμε ότι από το λιμάνι της Χίου προερχόμενο από Μυτιλήνη, θα αναχωρεί το «NISSOS SAMOS» κάθε Τρίτη (21:30) για Πειραιά με ενδιάμεσους προορισμούς Οινούσσες και Ψαρά, ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή (22:30) για Χίο – Πειραιά.

Τα δρομολόγια από Πειραιά διαμορφώνονται επίσης για το «NISSOS SAMOS» ως εξής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη αναχώρηση στις 20:00 για Χίο - Μυτιλήνη, ενώ την Παρασκευή θα ξεκινά την ίδια ώρα, αλλά θα έχει ενδιάμεσους προορισμούς Ψαρά - Οινούσσες - Χίο.

Σημειώνεται πως τα δρομολόγια της άγονης γραμμής του «BLUE STAR MΥCONOS» δεν αλλάζουν στην παρούσα φάση και συνεχίζονται κανονικά.