Χίος, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Χορευτική εκδήλωση των Πυργούσων

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής
Δευ, 28/05/2018 - 15:49
φωτο αρχείου

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» και ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση-αφιέρωμα: «ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ» που θα λάβει χώρα στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 8.15 μ.μ! Ο συμπατρτιώτης μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΜΠΟΣ, πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ, θα έρθει από τη Χίο, για να μας μιλήσει για: "ΜΑΣΤΙΧΑ το ΧΘΕΣ - το ΣΗΜΕΡΑ - και το ΑΥΡΙΟ" και Θα προβληθεί DVD σχετικά με την παραγωγή της ΜΑΣΤΙΧΑΣ!

Θα μας ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙ Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, με Νησιώτικους και Χιώτικους παραδοσιακούς χορούς! Νησιώτικη, χιώτικη και λαϊκή ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από το χιώτη ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ (βιολί-φωνή), τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ (λαούτο-φωνή) και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (κρουστά)! Νησιώτικο-λαϊκό πανηγύρι για όλο τον κόσμο! Φυσικά θα υπάρχουν άφθονα χιώτικα και κεράσματα μαστίχας! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ, με το άρωμα της μαστίχας! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 17/12/2018 - 19:10

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και αυτή την χρονιά,το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τσάϊ-καφές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»!

Μεγάλη η προσέλευση των μελών και των Φίλων του ,και η φιλοξενία από πλευράς του Συλλόγου ήταν ιδιαίτερα ζεστή, η κουβεντούλα με τα νέα του χωριού έδινε και έπαιρνε!!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την σύσφυξη των σχέσεων των Μελών του Συλλόγου και μόνον…και ενημερώθηκαν για τις επικείμενες δράσεις του!

Προσφέρθηκαν ζεστά ροφήματα και χυμοί,χειροποίητα ξεχωριστά  αλμυρά και γλυκά, φτιαγμένα από τον Σεφ του Κ55 στο Χαϊδάρι….και η Χριστίνα Τζαβάρα είχε φροντίσει να είναι όλα άψογα!!

Η  Πρόεδρος του Συλλόγου  Κα Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου,και το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που με τη συνεχή στήριξηαγάπη και συμμετοχή σ’ όλες τις εκδηλώσεις, συμβάλλουν στην υλοποίηση των πολιτιστικών τους στόχων και τους εύχεται! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ