Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αφροδισίων Αττικής

Δευ, 18/02/2019 - 15:25

Παρουσία πολλών μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αφροδισίων Αττικής «Ο Άγιος Μάμας».

Φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, επέλεξε στοχευμένα για την εκδήλωση αυτή, την αίθουσα του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, στη Νέα Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ιμβρίων κος Κώστας Χριστοφορίδης, έκανε μία σύντομη παρουσίαση για την ιστορία της Ίμβρου και τη δράση του συλλόγου.

Το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε, συγκίνησε αλλά και προβλημάτισε όλους τους παρευρισκόμενους, αφού μπόρεσαν να αναλογιστούν πόσο τυχεροί είναι όλοι που μπορούν ελεύθερα να επισκεφτούν τα αγαπημένα τους χωριά και τα σπίτια τους στη Χίο, χωρίς να χρειάζονται διαβατήριο και χωρίς να βιώνουν τις τόσο δύσκολες καταστάσεις που έχουν ζήσει οι Ίμβριοι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στους μικρούς φίλους του Συλλόγους μας.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής, Αργύρης Κοκκινάκης, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Ο Σύλλογος μας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους Αφροδισιανούς σε κάθε γωνιά της γης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 17:22

Οπως μας ενημερώνει ο καλός συμπατριώτης των Αθηνών Μάριος Χριστοφορίδης "Στην πανέμορφη, φιλόξενη αίθουσα συγκεντρώσεων / δεξιώσεων της ναυτιλιακής εταιρίας Diana, του χιολάτρη εφοπλιστού Σίμου Παληού, μαζευτήκαμε το μεσημέρι στις 15 Μαρτίου οι απόφοιτοι/ες του Δημοτικού Σχολείου Ευαγγελιστριας, που ξεχώριζε για το υψηλό επίπεδο μάθησης και εν συνεχεία αριστούχων των τότε Γυμνασίων.

Εκλεκτά εδέσματα, ωραίο κρασί, πολλά << θυμάσαι >> ... υύγαμε ενθουσιασμένοι αργά το απόγευμα.

Παρευρεθησαν οι εξής καλεσμένοι:

ΑΓΑΛΟΥ ΜΟΡΦΩ / ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ

ΑΜΠΑΖΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΑΜΠΑΖΗ ΝΙΚΗ / ΣΚΑΡΒΕΛΗ

ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΛΗΜΝΙΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ ΜΑΡΩ/ ΠΑΠΑΠΑΤΕΡΑ

ΠΕΡΔΙΚΗ ΑΓΛΑΙΑ / ΜΑΣΤΡΟΜΑΝΩΛΗ

ΜΑΡΗ ΠΟΛΥ / ΣΚΟΥΤΑ

ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΣΟΛΑ ΚΙΤΣΑ / ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑ

ΠΑΛΗΟΣ ΣΙΜΟΣ

ΠΙΠΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΝΑ / ΝΤΡΙΝΙΑ

ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΧΑΨΙΑ ΣΑΠΦΩ / ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΨΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ