Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αφροδισίων Αττικής

Δευ, 18/02/2019 - 15:25

Παρουσία πολλών μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αφροδισίων Αττικής «Ο Άγιος Μάμας».

Φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, επέλεξε στοχευμένα για την εκδήλωση αυτή, την αίθουσα του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, στη Νέα Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ιμβρίων κος Κώστας Χριστοφορίδης, έκανε μία σύντομη παρουσίαση για την ιστορία της Ίμβρου και τη δράση του συλλόγου.

Το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε, συγκίνησε αλλά και προβλημάτισε όλους τους παρευρισκόμενους, αφού μπόρεσαν να αναλογιστούν πόσο τυχεροί είναι όλοι που μπορούν ελεύθερα να επισκεφτούν τα αγαπημένα τους χωριά και τα σπίτια τους στη Χίο, χωρίς να χρειάζονται διαβατήριο και χωρίς να βιώνουν τις τόσο δύσκολες καταστάσεις που έχουν ζήσει οι Ίμβριοι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στους μικρούς φίλους του Συλλόγους μας.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής, Αργύρης Κοκκινάκης, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Ο Σύλλογος μας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους Αφροδισιανούς σε κάθε γωνιά της γης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/02/2020 - 06:43

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Χαλκουσίων Χίου Αττικής .

Στις 16 Φεβρουαρίου στην όμορφη Μουσική Ταβέρνα « ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΖΑΡΟΣ « αρκετοί Χαλκούσοι και φίλοι διασκέδασαν το μεσημέρι της Κυριακής .

Το εξαιρετικό Φαγητό ,οι πολλοί καλοί μουσικοί και τραγουδιστές καθώς και το επιλεγμένο πρόγραμμα δυνάμωσαν το κέφι και η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη.

Πολλά ωραία δώρα – προσφορές από Χιώτες Επαγγελματίες , και από την Αττική όπως κατά αλφαβητική σειρά : τα ΓΛΥΚΆ ΑΝΤΏΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΊΝΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΜΑΡΙΝΟΥ, ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΒΑΡΛΑΣ , ΖΑΝΙΚΟΣ. ΤΑ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΚΙΤΣΗ , ΑΠΑΛΑΡΙΝΑ , ΣΤΟΥΠΆΚΗ , ΨΥΧΗ.Τα αρωματικά φυτα Αργυρώ Κουτσουράδη , Το Κατάστημα Δημητρίου Και Μαρίας Γεωργαντίδη , Τα οπτικά Κυριάκου Μπάτση . Τα κρασιά Αριούσιος. Τα Καταστήματα HONDOS , την Ναυτιλιακή εταιρεία BLOU STAR FERRIES και φίλοι επιχειρηματίες . Χάρισαν χαρά στους κερδισμένους και ολοκλήρωσαν την επιτυχία την συνεστίαση.

Η επιτυχία μας γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη να προχωρήσουμε και σε άλλες παρόμοιες και όχι μόνο εκδηλώσεις , πάντα για το καλό των συγχωριανών και του Ιστορικού Χωριού μας που ποτέ δεν ξεχνάμε.