Χίος, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Η βασιλόπιτα των Χαλκούσων της Αττικής

Τετ, 23/01/2019 - 05:59
Εξαιρετική  επιτυχία  σημείωσε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής Χίου.
Πραγματοποιήθηκε Κυριακή  20 Ιανουαρίου 2019 , στο Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στην Γλυφάδα. Με την μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του συλλόγου και Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ.
Οπως αναφέρεται σε ανκοίνωση του Συλλόγου: "Ευχαριστούμε τους χωριανούς μέλη του Συλλόγου, τους φίλους, τους Ναυάρχους Σταύρο Μιχαηλίδη και Ιωάννη Βοριά. Από  τους Πυργούσους την πρόεδρο ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ και την κόρη της Κυριακή. Την  Πρόεδρο του Ζυφιά Ελευθερία Σγουράκη Αττικής.Τους Βαβυλούσους Αττικής. 

Την  εκπρόσωπο  Της Ο.Χ.Σ.Α Μαριάνθη Ξύδα. Την εκπρόσωπο της Ένωση Κριτών Ελευσίνας Εμμανουήλ Αποκορονιωτάκη. Τον Μάρκο Σαμοθράκς από το τοπικό συμβούλιο του Νέου Φαλήρου που έχει έδρα ο σύλλογος, και πάντα είναι μαζί μας σε όλες τις εκδηλώσεις.
Τον Ιερέα συγχωριανό Πατήρ Δημήτριο Μπάτση Προϊστάμενο στον ιερό ναό Αγίου Νείλου του Πειραιά που ευλογεί κάθε χρόνο την Βασιλόπιτα μας.
Ευχαριστούμε  τον χορηγό  Ποτοποιία  Στουπάκη  για την προσφορά ποτών προς τον Σύλλογο. Και  όλους  τους  ανώνυμους  που  τίμησαν  με  την  παρουσία τους.
Καλή χρονιά και του  Χρόνου να είμαστε καλά .

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 14:19

Την 107η επέτειο της Απελευθέρωσης της Χίου γιόρτασαν την Κυριακή τα μέλη της Χιακής Ομοσπονδίας και ο Παγχιακός Σύλλογος «Κοραής».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στο Ναό Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστοουν της Νέας Υόρκης. Μετά το πέρας της Λειτουργίας ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση, με τίτλο «Η απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου και η Μεγάλη Ιδέα».

Την παρουσίαση έκανε ο Δρ. Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής του Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κολεγίου του Κουίνς.

Αναδημοσίευση κειμένου και φωτογραφιών από  «Εθνικός Κήρυξ»