Χίος, Σάββατο 23 Μαρτίου

Η βασιλόπιτα των Χαλκούσων της Αττικής

Τετ, 23/01/2019 - 05:59
Εξαιρετική  επιτυχία  σημείωσε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής Χίου.
Πραγματοποιήθηκε Κυριακή  20 Ιανουαρίου 2019 , στο Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στην Γλυφάδα. Με την μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του συλλόγου και Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ.
Οπως αναφέρεται σε ανκοίνωση του Συλλόγου: "Ευχαριστούμε τους χωριανούς μέλη του Συλλόγου, τους φίλους, τους Ναυάρχους Σταύρο Μιχαηλίδη και Ιωάννη Βοριά. Από  τους Πυργούσους την πρόεδρο ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ και την κόρη της Κυριακή. Την  Πρόεδρο του Ζυφιά Ελευθερία Σγουράκη Αττικής.Τους Βαβυλούσους Αττικής. 

Την  εκπρόσωπο  Της Ο.Χ.Σ.Α Μαριάνθη Ξύδα. Την εκπρόσωπο της Ένωση Κριτών Ελευσίνας Εμμανουήλ Αποκορονιωτάκη. Τον Μάρκο Σαμοθράκς από το τοπικό συμβούλιο του Νέου Φαλήρου που έχει έδρα ο σύλλογος, και πάντα είναι μαζί μας σε όλες τις εκδηλώσεις.
Τον Ιερέα συγχωριανό Πατήρ Δημήτριο Μπάτση Προϊστάμενο στον ιερό ναό Αγίου Νείλου του Πειραιά που ευλογεί κάθε χρόνο την Βασιλόπιτα μας.
Ευχαριστούμε  τον χορηγό  Ποτοποιία  Στουπάκη  για την προσφορά ποτών προς τον Σύλλογο. Και  όλους  τους  ανώνυμους  που  τίμησαν  με  την  παρουσία τους.
Καλή χρονιά και του  Χρόνου να είμαστε καλά .

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 17:22

Οπως μας ενημερώνει ο καλός συμπατριώτης των Αθηνών Μάριος Χριστοφορίδης "Στην πανέμορφη, φιλόξενη αίθουσα συγκεντρώσεων / δεξιώσεων της ναυτιλιακής εταιρίας Diana, του χιολάτρη εφοπλιστού Σίμου Παληού, μαζευτήκαμε το μεσημέρι στις 15 Μαρτίου οι απόφοιτοι/ες του Δημοτικού Σχολείου Ευαγγελιστριας, που ξεχώριζε για το υψηλό επίπεδο μάθησης και εν συνεχεία αριστούχων των τότε Γυμνασίων.

Εκλεκτά εδέσματα, ωραίο κρασί, πολλά << θυμάσαι >> ... υύγαμε ενθουσιασμένοι αργά το απόγευμα.

Παρευρεθησαν οι εξής καλεσμένοι:

ΑΓΑΛΟΥ ΜΟΡΦΩ / ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ

ΑΜΠΑΖΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΑΜΠΑΖΗ ΝΙΚΗ / ΣΚΑΡΒΕΛΗ

ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΛΗΜΝΙΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ ΜΑΡΩ/ ΠΑΠΑΠΑΤΕΡΑ

ΠΕΡΔΙΚΗ ΑΓΛΑΙΑ / ΜΑΣΤΡΟΜΑΝΩΛΗ

ΜΑΡΗ ΠΟΛΥ / ΣΚΟΥΤΑ

ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΣΟΛΑ ΚΙΤΣΑ / ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑ

ΠΑΛΗΟΣ ΣΙΜΟΣ

ΠΙΠΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΝΑ / ΝΤΡΙΝΙΑ

ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΧΑΨΙΑ ΣΑΠΦΩ / ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΨΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ