Χίος, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Ο Χορός του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής Χίου

Pραγματοποιήθηκε στις 23Φεβρουαρίου 2019 sτο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "Λεμονάκι Μυρωδάτο" στο Χαϊδάρι
Δευ, 25/02/2019 - 16:50

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Χαλκουσίων Χίου Αττικής .

Στις 23 Φεβρουαρίου στο όμορφο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "Λεμονάκι Μυρωδάτο" στο Χαϊδάρι αρκετοί Χαλκούσοι και φίλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες .
Οπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση του ο Σύλλογος:

"Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Ο.Χ.Σ.Α Κύριος Λυμπουσάκης Κωνσταντίνος ,Ο Πρόεδρος της Χιακής Ένωσης Ελευσίνας Κύριος Μαλαχιάς Κωνσταντίνος , η σύζυγος του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορειανατολικού Αιγαίου Κυρίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη και η πρόεδρος του Συλλόγου Ζυφιανούσιων Αττικής κυρία Ελευθερία Σγουράκη .
Το εξαιρετικό Φαγητό ,οι πολλοί καλοί μουσικοί και τραγουδιστές καθώς και το επιλεγμένο πρόγραμμα δυνάμωσαν το κέφι και η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη.
Πολλά ωραία δώρα – προσφορές από Χιώτες Επαγγελματίες και από την Αττική όπως κατά αλφαβητική σειρά : τα ΓΛΥΚΆ ΑΝΤΏΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΊΝΟΥ , ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΒΑΡΛΑΣ , Τα ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΚΙΤΣΗ , ΣΤΟΥΠΆΚΗ , Ψυχή , η νέα του Χωριού μας με τα αρωματικά φυτά Αργυρώ Κουτσουράδη , Τα Καταστήματα HONDOS , Δημήτριος και Μαρία Γεωργαντίδης, Blue Star Ferris. Χάρισαν χαρά στους κερδισμένους και ολοκλήρωσαν την επιτυχία της Βραδιάς.
Η επιτυχία μας γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη να προχωρήσουμε και σε άλλες παρόμοιες και όχι μόνο εκδηλώσεις , πάντα για το καλό των συγχωριανών και του Ιστορικού Χωριού μας που ποτέ δεν ξεχνάμε."

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 11/08/2019 - 21:01

Από τα… Καμπιά βρέθηκε στο τιμόνι των Ηνωμένων Χιακών Σωματείων Νέας Υόρκης και Καναδά.

Ο Δημήτρης Κοντολιός παιδί μεταναστών από τα Καμπιά γεννήθηκε στην Αμερική και έμαθε τα ελληνικά σπίτι του ή στο Σχολείο της Εκκλησίας, που οι δασκάλες είχαν μάθει και αυτές τα ελληνικά από τους γονείς του.

Σήμερα υπερήφανος για την Ελλάδα, αλλά και για την χρήση της γλώσσας αφού οι δικοί του λένε ότι σε σχέση με το παρελθόν μιλάει πολύ καλύτερα.

Πρόεδρος σήμερα των Ηνωμένων Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά εκπροσωπεί τους Χιώτες στην Αμερικάνικη στην ουσία  Ήπειρο και αισθάνεται μεταξύ άλλων και υπερήφανος που τα σημερινά ελληνόπουλα διδάσκονται από κανονικές δασκάλες.

Μηχανικός υπολογιστών με δική του Εταιρεία εκτός από εκπρόσωπος 35 περίπου Χιώτικων Συλλόγων με χόμπι τους δίσκους, έχει περίπου 5000 και το διάβασμα, ο Δημήτρης Κοντολιός είναι και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ridgefield New Jersey.

Μιλάει με πάθος για τα προβλήματα του νησιού, θέλει να συμμετέχει, να ψηφίζει, να βοηθάει το νησί και κυρίως δεν έχει αυταπάτες, αφού σε ρώτημα για παράδειγμα του Γιάννη Τζούμα, την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» σε σχέση με τις δυνατότητες των εδώ Δημάρχων και της Αμερικής απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Μα, οι Δήμαρχοι στην Ελλάδα φοράνε χειροπέδες».

Τα υπόλοιπα, πολύ ενδιαφέροντα από ένα λιγομίλητο, σοβαρό και θερμό Χιώτη τηλεοπτικώς.

aytoprosopos_dimitris_kontolios